The Voice

Kollade på The Voice Sverige igår med några kompisar! Tycker verkligen om upplägget förutom när ingen av juryn vänder sin stol om, då får det lite feeling av mobbning. Kändes dock uppfriskande att man slipper alla dåliga auditions som man överöses med i Idol. Här får man direkt på scenen såna som ändå har potencial att bli något vilket jag gillar....

 

Kombinationen av Petter, Uggla, Salo och La-Carola är magiskt bra. Att tv4 lyckades få dessa 4 stjärnor är inte dåligt. Petter gick riktigt hårt ut i första avsnittet och ville ha så många som möjligt i sitt team. Salo var den som var ödmjukast, lugnast och allmänt skön! La-Carola var som hon är mest. Den stora stjärnan som är uppe bland molnen och svävar! Hon är som bäst när hon står på scenen och glänser, när hon öppnar munnen för att prata vet man aldrig riktigt vad hon ska säga vilket är lite kul. Annars är det Uggla som är den stora behållningen i juryn. Fantastiskt rolig, charmig, skojig och samtidigt proffsig och seriös när han behöver det! En positiv övverraskning!!

Tycker det var flera som var med i programmet som var duktiga men den enda riktiga stjärnan som dök upp var killen som La-Carola knep till sitt team!! Grym var han :)

 

Vad tyckte ni om premiären av The Voice Sverige?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0