Mello 2013-Programledarna!!

Ja då blev det klart idag vilka som ska leda Sveriges största program!! Oh vilket underbart val det blev eller vad tycker ni?


2 månader kvar till JULAFTON!!

Ja ni ser på rubriken. Om mindre än 2 månader är det julafton!! Helt galet. Känns verkligen inte som att det var längesen det var sommar, eller man plockade fram vårjackorna eller för den delen det var vinter....känns som att det går snabbare o snabbare ju äldre man blir? Känner ni igen er eller det kanske bara är jag? För mig gör det ingenting. Vintern o framförallt julen är min favorittid på året o jag kan avslöja att jag redan smått påbörjat lite juliga grejer. Min röda ryamatta har fått ta plats under soffbordet och mina kuddar i samma nyans har fått ta plats i soffan!! Så mysigt och en eller två jullåtar har redan strömmat ur mina högtalare. Haha kan inte låta bli! Någon annan som längtar till julen än jag?


Back again!!!!!!

Hehe då var jag tillbaka igen!! Mitt försök senast gick ju inte så bra om man säger så ;) Nu har jag skaffat så jag kan blogga genom mobilen så det kommer bli lättare för mig att uppdatera!! Ska försöka bli bättre på det där!! Här kommer några bilder från de senaste dagarna. Visst är det underbart med höst?!!


RSS 2.0