Förfest! Dag 4 av 4

Dyker in nu för en liten update så ni ser att jag lever! Har just nu lite folk hemma på förfest innan vi ska dra ut till Tylösand på måndagsklubben. Fjärde dagen idag som det är fest på G. Midsommarafton, utgång på midsommardagen och personalfest igår som var riktigt spårad!

Här kommer en bild från personalfesten som får tala för sig själv....



Nu ska jag fortsätta och vara social. Ha det bra :)

The Hobbit



Här ovanför ser ni den första oficiella bilden från inspelningen av den första Hobbit filmen. Ser ut som att Sir Ian Mckellan ser ganska nöjd ut med att vara tillbaka i sin gamla Gandalf outfit!

Ser sjukt mycket fram emot dessa filmer. Men vi kommer få vänta ett bra tag till på dem för den första filmen med namnet "The Hobbit-An unexpected journey" har premiär i december 2012 och och film 2 med namnet "The Hobbit-There and back again" har premiär ett år senare.

Men har en känsla av att väntan kommer vara värt det eller vad tror ni?

One day down - Three to go!

Kom nyss hem från gårdagens midsommarfirande med dem bästaste!! Var verkligen en toppendag/kväll/natt vi hade. Sill, lax, nypotatis, snaps, snapsvisor, jordgubbstårta, dans runt midsommarstången, festande mm. Hade toppenskoj. Många som blev berusade lite väl fort så mina lekar som jag hade förberett skippade jag eftersom det inte var direkt lönt. Fanns ju dem som däckade redan innan kl slagit 16. Ja så kan man också göra ;)

Här kommer några bilder (iallafall dem som är rumsrena, resten sparar jag för mig sjäv. Är nog bäst så =)


Massa mat fixades och egenfångad lax som jag tillagade!

Årests midsommarstång som grabbarna grus fixade.

Morgonrockarna....ja det är en intern grej ;)

Jag och fin fina Linda. Här ser ni även min nya frilla, gillar ni den?

Bääääästa Katta!


Jag i Kattas fina midsommarkrans som jag fixade.

Då var som sagt tre dagar kvar. Är hemma nu för att vila lite och fixa till mig innan det är på det ikväll igen. Snart dags att bege sig hem till en polare för käk. Efter det är det förfest och sen utgång. Imorgon är det dags för personalfest och på måndag är det måndagsklubben som gäller. Hujeda mig hur ska jag orka med nu framförallt när jag inte är frisk?

Hoppas alla fick en toppenmidsommar!

GLAD MIDSOMMAR

Kom precis hem efter att ha varit ute och förberett i huset i söndrum som jag och ett stort gäng fin fina vänner ska spendera vår midsommar. Potatisen står på spisen, snapsen på kylning och midsommarstången är klädd! Nu ska jag bara hoppa in i duschen och fixa till mig sen ska det firas midsommar. Ska bli underbart kul men måste säga att det känns lite konstigt att ingen i familjen ska fira ihop. Lillebror är påväg till Thailand. Mamma och pappa har åkt iväg till småland med mobror och fru, lillasyster är med sina vänner i söndrum och storebror skulle vara hemma i stan! Första gången det blir såhär! Men så är det när alla blir äldre...

 

Önskar alla mina läsare glad midsommar. Hoppas ni får en underbar dag :)


OTROGEN

Oj vad jag är trött! Hade tänkt att bara vila i soffan hela dagen för att bli frisk men ja sån är ju inte jag ;) Varit på akupunktur, jobbat några timmar på kontoret, fikat, shoppat lite kläder, varit på systemet, handlat hem käk, varit en sväng hos mamma, sagt hejdå till lillebror som åker till Thailand imorgon, röjt här hemma, tvättat och klippt mig! Haha vad som hände med soffhänget vet jag inte?

Ja just det med klippningen som var lite speciellt idag. Var nämligen otrogen mot min frisör med en annan. Shame on me I know...Har gått till en och samma frisör i mitt 24 åriga liv (släkting). Fick innan i veckan ett rejält sug på att fixa till frisyren inför helgens alla festligheter, för det är många vill jag lova. Ringde min frissa bara för att få reda på att hon hade semester. Tänkte jag skulle hålla mig till nästa vecka men flippade på frippan när jag såg mig i ett skyltfönster i stan idag. Blev en drop in tid och några timmar senare var jag fin igen. Bild kommer. Nu till priset då!! Jag har ett specialpris som jag har betalat genom alla år vilket är 100 pix per klippning. I know galet billigt och räknade såklart med att detta skulle bli dyrare men inte var jag beredd på att betala 450 pix för detta Det är typ en årsbudget på klippning för mig....Lägg sen på ett nytt vax för 200 så lämnade jag salongen 650 spänn fattigare än om jag väntat en vecka. Där får man för att man är otrogen ;)

Här kommer bilder på vad jag inhandlade i stans snyggaste affär Premium idag.



Ett par sandfärgade shorts från Elvine för 699:-

Och en ljusblå sjukt snygg skjorta från Acne för 999:-

Fick bli min lilla belöning nu när skattepengarna och lönen trillat in. Det går bra nu :)

Natti natt.

För syrran har tagit studenten.....

Ja en liten smärre detalj i det hela är såklart att hon tog studenten för typ en sådär 2 veckor sen, men bättre sent än aldrig eller vad är det man säger? Men nu är det såhär att jag haft problem med kameran då jag trodde att inga av bilderna hade sparats men se det hade dem. Fast inte där dem brukar sparas och hey jag är ingen teknikgeek så tog ett litet tag för en annan att klura ut ;)

Så förbered er nu för en bildbomb alá syrrans student!


Märks att det var som hon sa "Den bästa dagen i hennes liv"

Galet mycket folk i parken som vanligt!!


Syrran och fina mamma!

Jag och syrran!

Bakade blandannat chokladcheescake och massa annat gott!! Hojta till om ni vill ha recept på den.

Var en underbar studentdag med syrran. Massa glädje, släkt, vänner, familj, paket, mat, sång och spel på gittaren! Precis som det ska vara!

Britney Spears "I wanna Go"

Spanade precis in Britneys nya musikvideo till singeln I wanna go. Vad tror ni jag tycker om den?



I freaking love it! Tycker först såklart att låten är helt ok, men det jag älskar i videon är såklart hur hon använder sig av papparazzis och både dissar dem och spöar upp dem!! Festligt och sen är det ganska kul hur hon flörtar med sin film crossroads som btw är min syrras favoritfilm. I know, hennes filmsmak är inte den bästa ;)

Nu blir det några timmar på jobbet trots att jag inte mår bättre, men snart väntar ledighet!!

Ha en toppen onsdag nu!

NY MENY

Usch då. Mår ännu lite sämre idag...

Hatar att vara sjuk. Låg på soffan innan idag och laddade för att orka med ett pass på jobbet. Kände att jag var tvungen att jobba idag då vi hade menybyte på jobbet och eftersom det är jag som gjort menyn är det ganska bra om jag är där och genomför bytet kan man tycka :) Älskar sånt här när det är nytt och jag kan prova mig fram hur jag ska lägga upp det för att få det snyggast på tallriken, ändra på något som inte blev som jag tänkt osv. Kreativitet och jobba med färska råvaror is the shit :) Kul att få massa fin respons på maten med vilket gör allt roligare när man faktiskt lagt ner en hel del tid på detta! Sugna på att spana in menyn? Då gör ni det här.

Här är två av mina senaste outfits. Vilken gillar ni bäst?




And the winners are....

I söndags var det alltså dags för The 38th Annual Daytime Emmy Awards att gå av stapeln! Alltså var det dags för alla program som såpor, tävlingsprogram, pratshower mm som sänds dagtid att slåss om sin emmy! Kan väl ärligt säga att jag inte har koll på alla programmen men en hel del känner man ju till och ni kanske känner till resten? Kul läsning dock och att min favoritprogramledare Ellen vann gör det inte sämre!!



Här har ni vinnarna i de olika kategoriena


Outstanding Drama Series: The Bold and the Beautiful
Outstanding Game/Audience Participation Show: Jeopardy! och Wheel of Fortune
Outstanding Talk Show/Entertainment: The Ellen DeGeneres Show
Outstanding Talk Show/Informative: The Dr. Oz Show
Outstanding Lead Actress in a Drama Series: Laura Wright (General Hospital)
Outstanding Lead Actor in a Drama Series: Michael Park (As The World Turns)
Outstanding Supporting Actress in a Drama Series: Heather Tom (Bold and the Beautiful)
Outstanding Supporting Actor in a Drama Series: Jonathan Jackson (General Hospital)
Outstanding Younger Actress in a Drama Series: Brittany Allen (All My Children)
Outstanding Younger Actor in a Drama Series: Scott Clifton (The Bold and the Beautiful)
Outstanding Game Show Host: Ben Bailey (Cash Cab)
Outstanding Talk Show Host: Dr Mehmet Oz (The Dr Oz Show)
Outstanding Drama Series Directing Team: The Bold and the Beautiful
Outstanding Drama Series Writing Team: The Young and the Restless
Lifetime Achievement Award: Pat Sajak och Alex Trebek
Chairman's Crystal Pillar Award:
Oprah Winfrey


Extra kul med att Oprah vann det speciella priset Chrystal Pillar Award också men är såklart inte så konstigt efter 25 år i etern!! (Etern?....var bra längesen man använde det uttrycket, haha ;)

VERSACE + H&M

Då var det klart vilken designer som H&M kommer att samarbeta med inför höstens kollektion! Valet föll alltså på Versace vilket jag tycker låter väldigt spännande. Ska bli kul att spana in kollektionen som ska innehålla en hel del skräddat och kommer ha upptill ca 20 plagg för herrar. Kollektionen släpps i butik från den 17 november!


The Glee Project

Snacka om att dem mjölkar nu...Har dragit igång ett program i Amerika nu när Glee har säsongsuppehåll där det är 12 deltagare som slåss om att få en plats i programmet. Kul faktiskt!!

Här har ni de 6 första deltagarna...



Och här är de 6 sista deltagarna..



Vad tycker ni om det här? Tycker ändå att det är en kul idé!!

The Glee Project

Snacka om att dem mjölkar nu...Har dragit igång ett program i Amerika nu när Glee har säsongsuppehåll där det är 12 deltagare som slåss om att få en plats i programmet. Kul faktiskt!!

Här har ni de 6 första deltagarna...



Och här är de 6 sista deltagarna..



Vad tycker ni om det här? Tycker ändå att det är en kul idé!!

SJUK

Då har man blivit sjuk. Fast egentligen har jag inte blivit det idag för det blev jag redan i lördags men hade så mycket att göra i helgen att jag ignorerade det. Mindre bra. Ont i halsen och förkyld. Ska faktiskt iväg och jobba snart, får se hur det går men det är nog inga problem för jag mår bra i övrigt. Ska plantera färdigt på uteserveringen och sen jobba efter det och sen är det planerat utgång! Sverige bästa nattklubb Club Monday har nämligen premiär idag i Tylösand och man har ju kändiskort dit så är planerat att dra dit med massa kompisar men med tanke på att jag inte är frisk så får jag se vad jag ska göra. Låta hjärnan eller hjärtat bestämma....det är frågan?

Var på bio igår som sagt. Blev super 8 med några vänner!



Kan inte direkt säga att jag tycker filmen var super. Alltså den var bra men jag hade hoppats på superbra med tanke på titeln..haha! Det som faktiskt sänkte filmen är att den var så förbannat amerikansk. Stör mig jävligt mycket på det. Blir väldigt cheesy på nåt sätt. Annars var det såklart coola effekter som jag gillar. Men var kul att se han mannen på bilden igen. Någon annan än jag som kommer ihåg honom från tv-serien morgondagens tidning? Brukade alltid kolla på den serien förr!

Här är trailern iallafall för den är värd att se!


"Edge of Glory" Music video

Detta kan vara en av de "enklaste" musikvideos som miss Gaga har gjort!! Detta är faktiskt den första videon som hon har reggiserat själv efter att reggisören till bla Just Dance fått sparken mitt under inspelningen. Detta är även det sista videoframträdandet som Clarence Clemons från Bruce Springsteens E street band gjorde innan han fick en stroke förra veckan och gick bort sent inatt...

Här har ni Edge of Glory


Söndag 19 Juni

Hallo Gott folk!!

Underbart att bästa dagen är här!! Söndagar is the shit :) Är helt slut efter en arbetsvecka på 6 dagar, middagar, lunch och fest med kompisar. Älskar mitt liv men det tar på krafterna att ha mycket på gång!

I fredags jobbade jag ett dubbelpass på 14 timmar. Riktigt ansträngande då jag var ansvarig för hela restaurangen och skulle lösa allting med en stor fest på hotellet med ca 150 inbjudna. Undrar hur många gånger mitt namn ropades och hur många frågor jag svarade på under denna dag!!! Haha, tur att jag älskar mitt jobb och är bra på det! Efter jobbet blev det en öl med några kollegor på vår andra restaurang och jag var inte hemma förrens halv 2. Hem för några timmars välbehövlig sömn innan jag skulle vara tillbaka på jobbet igen vid 11.00. Hade en riktigt bra lunch som jag jobbade själv på som vanligt eftersom det inte brukar vara jättemycket gäster men idag var det många som kom. Körde ut 82 mat alldeles själv och det gick hur bra som helst men var galet stressigt. Jobbade fram till kl 18 då jag skulle på fest!

Festen var hos min kusin och hans undebara tjej. En kombinerad inflyttnings och dubbel födelsedags fest. Riktigt skoj med massa gamla kompisar, grillning och lekar som jag självklart vann min ätartävling!! Åkte in till stan och joinade några kompisar för party och dans på en nattklubb. Älskar att dansa!! Knatade hem i ösregnet vid 04.00 i morse. Så ni förstår kanske att jag är trött idag va?

Hade gärna bjudit på lite bilder men upptäckte att minnet på kameran är fullt och har inte hunnit tömma den än!! Måste fixa det!!

Nu blir det lite städ, bloggning, disk och hämta bilen hos kussen innan det är dags för bio ikväll med vännerna! Hoppas ni haft en kanonhelg ni med!!

6 MÅNADER

Hallo! Kör en liten update såhär på kvällskvisten. Är alltså ett halvår sen jag startade bloggen så grattis till mig själv för den :) Riktigt kul och jag är så glad att jag började blogga från första början. Älskar att kunna inspirera och tipsa er läsare om massa olika saker. Galet snabbt det har gått och nu sitter jag här över 250 inlägg senare. Tycker dock det är lite tråkigt både för mig och er att jag inte hinner med att uppdatera varje dag vilket jag verkligen vill. Har massor att blogga om och till och med en lista på olika saker att tipsa er om....sån är jag! Men såfort jag hinner och orkar dyker jag in här!

Har varit massor med jobb som vanligt i veckan och umgänge med mina vänner. Jobbade lunch idag. Som såklart resulterade i att jag jobbade över några timmar i vanlig ordning. Sen skulle min vän Anna komma på besök ikväll för häng i soffan men som tur var hur hemskt det än låter så var hon för trött för det vilket resulterade i att jag däckade på soffan i några timmar när jag kom hem. Vad jag behövde det!!

Nu är det dags för sängen. Imorn är det dubbelpass som gäller på jobbet så jag kör mitt fredagsmys med kollegorna! Hoppas ni får en underbar start på helgen.

TISDAGSKVÄLL

Har varit en lång dag det här. Var på jobbet redan 9 imorse då jag hade bestämt mig för att vi skulle ha en städdag på jobbet. Skurade bokstavligt talat allt från tak till golv och nu är det så jädrans fint så jag blir överlycklig! Duktiga kockar jag har :)

Efter jobbet blev det lite hemhandling av käk då jag väntade lite kompisar ikväll!! Var beställt min Thaiköttfärsås så det fick det bli. Haha den är allt poppis. Lite glass med gubbar på det så var vi nöjda när vi landade i soffan för att spana in säsongspremiären av so you think you can dance som jag har längtat efter galet länge!! Älskar det programmet.

Någon annan som brukar kolla på detta program?

 

Nu blir det kanske en film om jag orkar innan det är dags för underbara sängen...Godnatt!!


Puuuuhhhhh...

Jag är så glad, så lättad och har förbannat ont i magen samtidigt....

Som jag skrivit innan har jag varit kattvakt i lite över en vecka åt 3 katter. När kattägaren kom igår för att hämta dem lyckades vi bara hitta 2 stycken och det visade sig att den tredje katten hade rymt på något sätt. Jag förstår verkligen inte hur hon lyckades men är såklart någon sekund när jag varit ouppmärksam när jag burit upp grejer till min lägenhet. Har mått så jävla dåligt över detta att jag knappt sovit något inatt. Haft en klump i magen och elefanter på mina axlar. Jag som är så noggrann med allting....

Nu lyckades vi hitta katten iallafall i trädgården 2 hus bort och tillsammans få ner henne i buren. Lika lättade och gråtandes båda två. Fan vad glad jag är och det kommer dröja läääääänge innan jag kommer passa någons husdjur igen efter det här. Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig, undrar dock när det onda i magen ska släppa??


One man cover...

Hur galet amazing är inte Nick Pitera!!!


Lillasysters bal

Förra söndagen var det alltså dags för syrran att gå på balen. Helt otroligt att det var dags för henne efter att vi pratat om denna dagen i flera år. Hon var riktigt vacker min lillasyster och såg ut som en prinsessa såklart!!











Vilken helg!!

Halloooo. Jag lever....knappt!

Var några dagar sen jag uppdaterade men har inte haft tid till bloggen. Har konstant fullt upp vilket är hur kul som helst, tyvärr blir bloggen lidande men så är det. Jag är ju inte som kissi, paow eller Daniel Paris och allt vad dem heter som inte jobbar och har tid att uppdatera 10 ggr om dagen...haha!

Haft en sjukt rolig helg. Jobbade i torsdags och efter jobbet åkte jag och handlade massa mat att laga till syrrans student. Kom hem runt 19.30 och lagade mat fram tills någon gång efter midnatt. Pajer, bakade foccacia bröd och lagade chokladcheescake bl annat. Vispade till och med marängen inne i min walk in closet för att jag inte ville störa grannen som har sitt sovrum rakt under mitt kök ;)

I fredags var det syrrans student som gällde hela dagen lång. Underbar dag som bjöd på toppenväder när det var förutspått galet mycket regn hela dagen! Vilken tur. Massa släkt och familj, mat,paket, gittarpel, sång och skratt gjorde det till en underbar dag/kväll. Taxi hem för några timmars sömn innan det var dags för jobb. Jobbade lördagen och skyndade mig hem för att fixa till mig inför fest med ett gäng vänner. Också kallat sommarkickoff 2011 med gänget. Förfest, utgång, efterfest vid 04.00 och hemgång runt 05.00. Helt galen fest som var sjukt ROLIG. MEn detta betyder en sjukt sleden Henke idag. Funderar skarpt på att sluta dricka massa på fester för jag klarar inte av att jag blir så bakis som jag blir. Dricker inte så mycket men mår fruktansvärt dåligt dagen efter. Fick inte inte i mig frukost förrens efter kl 16 idag och middag käkade jag för en timme sen. Det är inte värt det och jag har inga problem att ha kul utan sprit. Hm får fundera på det där...

Ja idag har jag alltså släpat mig mellan soffan och sängen hela dagen. Nu blir det lite mera bloggning och sen nån film. Hoppas ni haft en lika fin helg som jag har haft! Vad har ni hittat på för kul?

HELSINGÖR

Hade en av de absolut bästa dagarna på länge i lördags. Då var det planerat att Anna och jag skulle umgås hela dagen lång. Så jag kom på den briljanta idén att dra ner till Helsingör vilket jag brukar göra några gånger per år. Perfekt fär henne eftersom det var minst 10 år sen sist hon var där...(Hur det nu är möjligt men men!!)

Började med frukost hos mig sen åkte vi ner och tog färjan över. Hur mysigt som helst!




Älskar alla små mysiga hus i staden


Blev såklart ett besök i den fina ostbutiken.....där vi stannade bra länge!!

Så sjukt mycket gott och jag var verkligen i paradiset....

Massa fint att kolla på överallt och vi ögonshoppade som galningar!!

Dagens outfit.


Som ni ser i handen så shoppade vi liiite med, går såklart inte att komma hem tomhänt ;)

Sen var det dags för danska smörrebröd. En riktig favorit där vi hamnade på en mysig liten innergård med massa ögongodis.


Efter Helsingör svängde vi inom Båstad för en vända på stranden och lite käk på Pepes Bodega. Urmysigt men härifrån har jag inga bilder då min mobil dog. Hade verkligen en toppendag och sjukt fint väder på det. Massa fint att titta på. Hade vi kunnat hade vi lätt kunnat fylla en bil med allt fint vi ville ha. Jag har så galet lätt att få inspiration av de minsta ting så mitt huvud snurrade rejält denna dag. En underbar känsla och underbart med en så fin vän!!

Helgen som var...

Har ju inte hunnit uppdatera er på allt skojigt jag hittade på i helgen!!

I torsdags fikades det en jäkla massa. Hann med hela tre fikor och det var innan jag började jobba. Inte illa. Innan jobbet drog jag hem till min kusin och hennes kusinbarn som båda fyllt år och nu var det dags att fira dem!

Här är vad mitt kusinbarn fick utav mig...

Riktigt kul att köpa barnkläder måste jag säga!!


Stora flickan nu :)

Mitt andra kusinbarn som var hur söööööt som helst i sin outfit...

I fredags var jag helt ledig men ja som vanligt blev det ett gäng timmar på jobbet. När jag var klar var det dags för middag och lite utgång med min fina vän Anna som var på besök i helgen.

Körde Tapas och Cava till förrätt

Med en grym utsikt....

Sen blev det cosmopolitans och middag

Sen fortsatte vi med lite fler drinkar, massa skvaller och skratt



Underbar torsdag och fredag det där. Perfekt när man kan blanda med jobb och samtidigt hinna med massa annat skoj :) Resten av helgen kommer i olika inlägg så det inte blir för långa.

GREKISKA TALANG LEVERERAR

Jaha man kan visst använda andra delar av kroppen än fingrarna till att spela Piano!!!



Riktigt roligt :)

New Bag

Inhandlade en ny väska i helgen.





Riktigt snygg och det bästa av allt är att den är gjord på gamla bildäck. Återvinning is tha shit :)

Vilken toppen nationaldag!!

Kom nyss hem från en fin dag med ett gäng vänner. Firade att det var vår nationaldag med jordgubbstårta, saft, skvaller och en jäkla massa skratt på en äng!! Efter det bestämde vi oss för att dra iväg och lira minigolf. Kände direkt hur min tävlingsinsinkt satte fart!! Haha för mig är allt sånt här blodigt allvar. Skoj nog (eller snarare INTE skoj nog;) så var det två killar till som var precis som mig som det stod emellan efter ett tag. Sen hängde vi av den tredje killen mot slutet. Trots två spik på dem sista banerna förlorade jag preciiiiiis. Attsingen. Riktigt spännande för så ska det vara när man spelar tycker jag!

Efter golfen trängde vi ihop oss runt ett bord för lite käk. Riktigt fint avslut på en toppendag med fin fina vänner!




Riktigt skönt att vara hemma och ha landat i soffan nu känner jag. Men måste erkänna att det faktiskt känns lite tomt såhär på kvällskvisten när Big Brother är slut. Kollat på det innan sängdags bra länge nu. Läste att Simon vann igår. Var väl ioförsej välförtjänt att han gjorde det men jag tycker att han varit alldeles för anonym och tråkig i huset så jag hade hellre sett Peter eller Martin som vinnare. Måste ta och spana in finalavsnittet för det missade jag igår då det blev en spontankväll med käk och utgång igår med bröderna och vänner efter syrrans bal. Kul när man tänkt att åka hem och landa i soffan efter balen för att ta det lugnt så kommer man hem 03.30 istället. Men det var var verkligen så värt det.

Nu är det snart dags för sängen. Trött som en gnu men kommer bli svårt att somna då här är 30 grader i lägenheten..

Sov gott alla och hoppas ni fick en fin nationaldag ni med!

En sak på 3 olika sätt

Köpte en ny sak i lördags som jag bara inte kunde hålla fingrarna ifrån! Det bästa är att man kan använda den på tre olika sätt....


Snygg som den är...

Sätter i glas så blir den exempelvis en vas....

Sen i med ljushållare så blir den en ljusstake...

Sånt här gillar jag!! Visst är den snygg?

Nytt serie tips - "Terra Nova"

Oj oj, blir alldeles till mig av denna promo på en kommande serie som börjar i höst. Verkar galet lovande. Check it out!



Då har man en lovande ny serie att se fram emot i höst verkar det som eller vad tror ni?

SVERIGES NATIONALDAG

 

Måndag, sveriges natinaldag, röd dag, galet varmt, jag ledig och snart dags för nationaldagsfirande med ett gäng vänner. Ja det kan inte bli mycket bättre start på veckan. Fin fint. Håller på och städar och grejar här hemma då det behövs om man säger så ;)

 

Har verkligen haft en underbar helg där det har hänt mycket. Kommer visa massa bilder och berätta i kommade inlägg. Kom nu på att jag glömt berätta att jag blivit kattvakt i en vecka åt inte mindre än tre katter!! I know, lite galet men vad gör man inte för vänner... Känns dock inte som att jag har så många här eftersom den ena katten visst är jätterädd och har gömt sig under soffan sen dem kom hit i fredags. En katt visar sig nån gång men gömmer sig mest under sängen. Den sista katten däremot är helt orädd och riktigt mysig som verkar känna sig hemma så henne har jag lyckats få på bild..

Verkar som hon trivs kanonbra iallafall! Nu ska jag fortsätta fixa här hemma och blogga lite till innan jag drar iväg för att fira vår nationaldag. Någon annan som har planer på nationaldagsfirande idag eller ska hitta på något annat kul?

Ha en toppendag nu!!


Dags för bal...

Som ni ser så lever jag!! Ursäkta för dålig uppdatering men jag är aldrig hemma längre förutom en liten stund på morgonen och på natten innan jag ska lägga mig och då uttnyttjar jag den lilla tiden till att chilla. Har iallafall haft sjukt mkt roligt för mig de senaste dagarna och igår var en a de bästa dagarna på väldigt länge! Kommer jag att leva på ett bra tag. Så ni kan se fram emot galet mycket inlägg om både det ena och det andra framöver. Ska bara hitta tid till det...hehe!

Nu ska jag iväg och hämta bilen jag fixat till lillsyrrans bal. Helt sjukt att det är dags för hennes bal nu som vi pratat om i flera år. På mitt schema står papparazzifotograf för här ska det fotas som aldrig förr!

Slänger upp Brunu Mars sjukt coola video till "Lacy Song" om det nu är någon som missat den!!



Riktigt härlig video!!

TORSDAG 2 JUNI

Helt galet att det redan är juni. Fattar inta hur det kan gå såhär snabbt. Igår var det fullt upp som vanligt nuförtiden. Träffade upp min fina vän Anna för en fika i Norrekatts park. Var sture på stan. Min gamla gymnasieskola som har en dag på stan med sina elver där dem gör skojiga tävlingar mm. Träffade flera gamla lärare och känns konstigt när dem frågar hur lngesen det är man gick ut. 3 år...NEJ NEJ dubbla det. 6 år sen jag tog studenten. Det är längesen nu men känns samtidigt som igår...konstig känslla det där!

Efter fikan shoppades det present till mitt fina kusinbarn Cornelia som jag strax ska till i eftermiddag och fira hennes födelsedag. Sen var jag trädgårdsmästare på jobbet i några timmar innan jag klev in i köket. Hade verkligen en helt galen kväll med full restaurang. Finns verkligen så många mindre uppskattade gäster och det där med att kunden alltid har rätt ja det håller jag inte med om. Mer skriver jag inte om det...

Lite av det jag planterade igår på vår uteservering




Visst blev det snyggt?!

Nej nu måste jag skynda mig. Ska in till stan o plantera mer. Fika med en kompis. Hem till min kusin och hennes barn och fira deras födelsedagar och efter det bege mig tillbaka till jobbet. Puh... Ha en toppendag alla ni andra som förmodligen är lediga!!




RSS 2.0