Melodifestivalen 2012 - Deltävling 4



Tycker att öppningen med Helena tillbaka där hon kör lite ranelid stuk var riktigt kul. Startfältet var det bästa av dem fyra och mellanakten var helt ok. Stora chocken var att Lisa Miskovsky kom från ingenstans och gick direkt till globen och Charlotte Perelli åkte ut mot Danny....oj oj OJ!!



Nu är jag ju ett stort fan av Perelli. Hon har ju trots allt vunnit Esc och mellon 2 ggr. Representerar Sverige på ett bra sätt. Är troligen en av Sveriges hårdast arbetande artister. Har själv träffat henne och lagat mat till henne och hennes barn och management. Så jag gillar henne helt enkelt. Hon har ju inte varit favorittippad detta året som hon var senast det begav sig. Men med hennes historia i denna tävlingen i ryggen borde hon flugit till final men så blev det ju inte. Givetvis var ju inte låten så toppenbra som man hade hoppats på men samtidigt inte så dålig heller. Hon borde minst hamnat i 2a chansen eller till och med tagit Lisas plats i Globen. Hon förtjänade verkligen inte att åka ut. Men jag undrar om inte hon lite får skylla sig själv. Hon har gått ut i pressen och pratat om hur dyrt numret är, hur numret är alldeles för stort för 2a chansens arena och att hon hellre åker ut om hon inte går direkt till globen. Tror detta har stuckit lite i svenssons öga och det är anledningen till att hon åkte.....vad tror ni? Hennes låt rullar iallafall i min spotify just nu ;)



Opa. Fruktansvärt dålig skit som aldrig borde fått vara med.


Dynazty tycker jag var helt ok men inte mer. Känns som man har hört den här "pudelrocken" innan och bättre i tävlingen. Eftersom vi har grymma Dead by April i final redan så tycker jag det räcker med dem...



Detta tyckte jag faktiskt väldigt mycket om. Kändes skönt, modernt lite Kylie doftande om numret och låten satte sig ganska skönt. Synd att det var chanslöst i denna omgången.



Christer Sjögren och allas vår Lotta Engberg. Gillar henne riktigt mycket och honom mindre. Den här typen av gammal hederlig schlager har lite saknats i årets tävling så var inte så konstigt att den gick vidare. Tycker låten påminde riktigt mycket om tanternas Celavie (stavn?) Kan nog ha ganska bra chans på lördag då den äldre generationen kommer rösta på det här.



Axel Algmark. Tycker man om Håkan Hellström så tycker man om det här. Och jag tycker om Håkan väldigt mycket. Detta var en stor överraskelse. Numret var klockrent, låten grymt bra och det hela stack ut rejält från övriga startfältet och alla runt mitt borde tyckte detta var bra. Trodde denna skulle skrälla sig minst till 2a chansen för det hade han förtjänat!



Lisa Miskovsky kom såg och segrade! Hon ställde upp med en fin och bra låt. Ett enkelt och riktigt snyggt eurovisonnummer. Sånt här som faktiskt är bra rent igenom brukar alltid hamna på en femte plats så jag hade räknat bort henne. Så det var kul att det gick bra för henne men kanske inte just såhär mot Perelli....



Danny. Killen med dem höga förväntningarna på sig levererade allt (utom rösten). Synd att det blev som det blev men det spelar ingen roll just nu för han är i final. Detta kan vara det snygaste/häftigaste och modernaste som någonsin ställt upp i denna tävling. Får han nu bara till rösten med i Globen så är det klockrent och nutida svenskt så detta får gärna representera oss i eurovision utan att jag skulle skämmas. Han är AMAZING!!!







Dags för Oscarsgalan 2012

Efter en riktigt fartfylld helg med jobb, danstävling, melodifestivalkväll, utgång och drink SM med mig i juryn är det nu äntligen dags för Oscarsgalan 2012!! Älskar denna tradition med att sitta uppe hela natten och kolla in alla på röda mattan, gissa vem som kommer ta hem priserna och vem som kommer hålla det bästa talet!! Sen är det ju alltid kul att se hur många som somnar här hemma i soffan!! Efter denna långa vecka ligger jag illa till :)) Någon annan som brukar kolla på Oscarsgalan??


Dans dans dans!!!

Befinner mig just nu i Varberg där jag varit hela dagen på danstävling!! Har flera kompisar som håller på med dans så passade på att ta ledigt idag och följa med! Riktigt kul är det och ångrar nästan lite själv just nu att jag inte fortsatte med den när jag var liten.... Underbar stämning har det varit hela dagen :))


Melodifestivalen 2012 - Deltävling 3



Ja hela tävlingen kom att handla om denna mannen, detta MIRAKEL...


Alltså vad ska man säga? Vi kan inte riktigt säga att Melodifestivalen längre handlar om just låten och musiken. Det har den kanske aldrig gjort...Numera spelar showen, framträdandet och hela spektaklet kring numret minst lika stor roll om inte större än själva låten. Detta fick vi iallafall bevisat i lördags. Samtidigt som jag kan tycka att detta var lite kul och framförallt Sara Li var riktigt bra och jag kommer absolut dansa till denna ute så skäms jag. Ska inte ens ett krav i tävlingen längre vara att man faktiskt kan sjunga? Budskapet kärrrrrrrrrrrrrrrrlek var väl fint men det var ju egentligen förrrrrbaskat dåligt. Man kan som jag undra över hur sån här skit ens får ta plats i tävlingen och kanske putta ut något annat som faktiskt har i tävlingen att göra. Men samtidigt förstår jag att han är just där han är. Det skapade såklart ett enormt buzz kring tävlingen och man var sjukt spänd på vad han skulle ställa upp med. Alla pratade ju om det, både innan lördagen men framförallt efter. Det enda positiva just nu är att jag vet att det här inte kommer komma längre nu för svenskarna skärper sig alltid till finalen där vi inser att vi måste skicka vårt bästa bidrag till ESC och det är inte den brända dadeln....

Nu till själva tävlingen. Tycker helt klart att det var den sämsta deltävlingen av de tre! Tråkig inledning av programledarna, sådär kul mellanakt och framförallt svagaste 8 bidragen med några rejäla bottennapp.....


Kan tycka att det är lite kul med ett "boyband" Ingredienserna fanns där! Hyfsat snygga killar, ena killen heter Henric (Bara det), Kempe, koreografi, effekter mm. Men för det finns ett eller flera men. Det funkade inte riktigt. Sånginsatsen var alldeles för dålig, kändes lite otight och låten var alldeles för lik manboy....


Vad var det nu hon hette? Maria? Har glömt det för det här var så otroligt grått, tråkigt, gammal skåpmat från 90-talet. Usch!!


MAttias Andreasson gjorde singeldebut och blev utslagen mot Ranelid. Stackarn!! Kul att han hade skrivit låten själv. Var ett snyggt nummer och texten var bra men det var sättet som han framförde det på som inte riktigt funkade för mig och några av mina vänner. Kändes väääääldigt gnälligt, framförallt när han sjöng förlåååååt.


Förstår inte vad svenska folket har för problem med Love Generation. Hade dem ställt upp med detta i vilket annat land som helst hade dem gått direkt till final, framförallt med det dåliga motståndet som dem hade här men inte i Sverige. Låten var bara lite sämre än förra året, framträdandet minst lika snyggt och modernt men ändå kom den inte ens till 2a chansen. Vad hände?


Kommer inte ihåg henne, kommer inte ihåg låten, kommer inte ihåg framträdandet. Zzzzzzz


Andreas Johnson ställde upp i tävlingen för 5e gången och gjorde precis det han gör bäst. Han klädde sig i svart och vitt med en detalj av rött på överkroppen. Han hade lite gelé i hans krulliga hårsvall. Han skrev en ny text till låten han ställde upp med sist och han ohhade och aahade! Inget nytt på den fronten...


Tycker detta var riktigt bra. Hon har verkligen växt upp sen sist. Snygg låt om uppbrottet med Eric Saade. Hon såg riktigt bra ut. Framträdandet var riktigt bra och hon gjorde det riktigt trovärdigt. KAn nog hamna hanska högt upp i globen!!


Ja finns inte så mycket mer att skriva om honom än att jag inte tyckte om det....

Vad tyckte ni om spektaklet Ranelid och att han gick direkt till Globen. Var det rätt?

Nu ser jag riktigt mycket fram till på lördag!! Skriver bara DAAAAANNY!!!




The 54th Grammy Awards



I söndags gick den 54e Grammy galan av stapeln i USA! Programmet kom såklart att handla om Whitney Houston som hyllades programmet igenom. Känns fortfarande märkligt att hon inte finns kvar. Riktigt tragiskt....

Jennifer Hudson fick i uppdrag att tolka Houstons megahit "I will always love you" och hon var såklart det enda rätta valet...



Annars var galans stora vinnare såklart Adele med 6 vinster som gjorde sin comeback efter att ha drabbats av cancer i strupen och vilken comeback hon gjorde!!

Och vilket framträdande.....



Eftersom galan började kl 02.00 nattet till måndag orkade jag inte riiiiktigt hålla ut tills den var slut men den innehöll flera fantastiskt bra uppträdanden! Bruno Mars var ett av dem...



Chris Brown en annan...



Här har ni vinnarna i de olika kategorierna...

Album Of The Year:
*WINNER 21— Adele
Wasting Light— Foo Fighters
Born This Way— Lady Gaga
Doo-Wops & Hooligans — Bruno Mars
Loud — Rihanna

Record Of The Year:
*WINNER “Rolling In The Deep” — Adele
“Holocene” — Bon Iver
“Grenade” — Bruno Mars
“The Cave” — Mumford & Sons
“Firework” — Katy Perry

Best New Artist:
The Band Perry
*WINNER Bon Iver
J. Cole
Nicki Minaj
Skrillex

Best Country Album
My Kinda Party — Jason Aldean
Chief — Eric Church
*WINNER Own The Night — Lady Antebellum
Red River Blue — Blake Shelton
Here For A Good Time — George Strait
Speak Now — Taylor Swift

Song Of The Year:
“All Of The Lights” — Jeff Bhasker, Malik Jones, Warren Trotter & Kanye West, songwriters (Kanye West, Rihanna, Kid Cudi & Fergie)
“The Cave” — Ted Dwane, Ben Lovett, Marcus Mumford & Country Winston, songwriters (Mumford & Sons)
“Grenade” — Brody Brown, Claude Kelly, Philip Lawrence, Ari Levine, Bruno Mars & Andrew Wyatt, songwriters (Bruno Mars)
“Holocene” — Justin Vernon, songwriter (Bon Iver)
*WINNER “Rolling In The Deep” — Adele Adkins & Paul Epworth, songwriters (Adele)

Best R&B Album:
*WINNER F.A.M.E.— Chris Brown
Second Chance — El DeBarge
Love Letter — R. Kelly
Pieces Of Me— Ledisi
Kelly— Kelly Price

Best Rock Performance:
“Every Teardrop Is A Waterfall” — Coldplay
“Down By The Water” — The Decemberists
*WINNER “Walk” — Foo Fighters
“The Cave” — Mumford & Sons
“Lotus Flower” — Radiohead

Best Rap Performance:
“Look At Me Now” — Chris Brown, Lil Wayne & Busta Rhymes
*WINNER “Otis” — Jay-Z & Kanye West
“The Show Goes On” — Lupe Fiasco
“Moment 4 Life” — Nicki Minaj & Drake
“Black And Yellow” — Wiz Khalifa

Best Pop Solo Performance
*WINNER “Someone Like You” — Adele
“Yoü And I” — Lady Gaga
“Grenade” — Bruno Mars
“Firework” — Katy Perry
“F***in’ Perfect” — Pink

Best Pop Duo/Group Performance:
*WINNER “Body And Soul” — Tony Bennett & Amy Winehouse
“Dearest” — The Black Keys
“Paradise” — Coldplay
“Pumped Up Kicks” — Foster The People
“Moves Like Jagger” — Maroon 5 & Christina Aguilera

Best Hard Rock/Metal Performance:
“On The Backs Of Angels” — Dream Theater
*WINNER “White Limo” — Foo Fighters
“Curl Of The Burl”— Mastodon
“Public Enemy No. 1″ — Megadeth
“Blood In My Eyes”— Sum 41

Best Rock Album:
Rock ‘N’ Roll Party Honoring Les Paul— Jeff Beck
*WINNER Wasting Light— Foo Fighters
Come Around Sundown— Kings Of Leon
I’m With You— Red Hot Chili Peppers
The Whole Love— Wilco

Best Alternative Music Album
*WINNER Bon Iver— Bon Iver
Codes And Keys— Death Cab For Cutie
Torches— Foster The People
Circuital — My Morning Jacket
The King Of Limbs— Radiohead

Best Rap/Sung Collaboration:
“Party” — Beyoncé & André 3000
“I’m On One” — DJ Khaled, Drake, Rick Ross & Lil Wayne
“I Need A Doctor” — Dr. Dre, Eminem & Skylar Grey
“What’s My Name?” — Rihanna & Drake
“Motivation” — Kelly Rowland & Lil Wayne
*WINNER: “All Of The Lights” — Kanye West, Rihanna, Kid Cudi & Fergie

Best Country Solo Performance:
“Dirt Road Anthem” — Jason Aldean
“I’m Gonna Love You Through It” — Martina McBride
“Honey Bee” — Blake Shelton
*WINNER “Mean” — Taylor Swift
“Mama’s Song” — Carrie Underwood

Best Country Song:
“Are You Gonna Kiss Me Or Not” — Jim Collins & David Lee Murphy, songwriters (Thompson Square)
“God Gave Me You” — Dave Barnes, songwriter (Blake Shelton)
“Just Fishin’” — Casey Beathard, Monty Criswell & Ed Hill, songwriters (Trace Adkins)
*WINNER “Mean” — Taylor Swift, songwriter (Taylor Swift)
“Threaten Me With Heaven” — Vince Gill, Amy Grant, Will Owsley & Dillon O’Brian, songwriters (Vince Gill)
“You And Tequila” — Matraca Berg & Deana Carter, songwriters (Kenny Chesney Featuring Grace Potter)

Best Americana Album:
Emotional Jukebox— Linda Chorney
Pull Up Some Dust And Sit Down— Ry Cooder
Hard Bargain— Emmylou Harris
*WINNER Ramble At The Ryman— Levon Helm
Blessed— Lucinda Williams

Best Blues Album:
Low Country Blues — Gregg Allman
Roadside Attractions— Marcia Ball
Man In Motion— Warren Haynes
The Reflection — Keb’Mo’
*WINNER Revelator— Tedeschi Trucks Band

Best Folk Album:
*WINNER Barton Hollow— The Civil Wars
I’ll Never Get Out Of This World Alive— Steve Earle
Helplessness Blues— Fleet Foxes
Ukulele Songs— Eddie Vedder
The Harrow & The Harvest— Gillian Welch

Best Rock Song
“The Cave” — Ted Dwane, Ben Lovett, Marcus Mumford & Country Winston (Mumford & Sons)
“Down By The Water” — Colin Meloy (The Decemberists)
“Every Teardrop Is A Waterfall” — Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion & Chris Martin (Coldplay)
“Lotus Flower” — Colin Greenwood, Jonny Greenwood, Ed O’Brien, Phil Selway & Thomn Yorke (Radiohead)
*WINNER “Walk” — Foo Fighters

Producer Of The Year, Non-Classical
Danger Mouse
*WINNER Paul Epworth
The Smeezingtons (Philip Lawrence, Ari Levine, Bruno Mars)
Ryan Tedder
Butch Vig

Best Traditional R&B Performance:
“Sometimes I Cry” — Eric Benét
*WINNER “Fool For You” — Cee Lo Green & Melanie Fiona
“Radio Message” — R. Kelly
“Good Man” — Raphael Saadiq
“Surrender” — Betty Wright & The Roots

Best Pop Instrumental Album:
*WINNER The Road From Memphis —Booker T. Jones
Wish Upon A Star — Jenny Oaks Baker
E Kahe Malie — Daniel Ho
Hello Tomorrow — Dave Koz
Setzer Goes Instru-Mental! — Brian Setzer

Best Pop Vocal Album
*WINNER 21 — Adele
The Lady Killer — Cee Lo Green
Born This Way — Lady Gaga
Doo-Wops & Hooligans — Bruno Mars
Loud — Rihanna

Best Dance/Electronica Album
*WINNER Scary Monsters And Nice Sprites — Skrillex
Zonoscope — Cut/Copy
4×4 = 12 — Deadmau5
Nothing But The Beat — David Guetta
Body Talk, Pt. 3 — Robyn

Best Traditional Pop Vocal Album
The Gift — Sussan Boyle
*WINNER Duets II — Tony Bennett & Various Artists
In Concert On Broadway — Harry Connick Jr.
Music Is Better Than Words — Seth MacFarlane
What Matters Most – Barbra Streisand Sings The Lyrics Of Alan and Marilyn Bergman — Barbra Streisand

Best R&B Performance
*WINNER “Is This Love” Corinne Bailey Rae
“Far Away” — Marsha Ambrosius
“Pieces Of Me” — Ledisi
“Not My Daddy” — Kelly Price & Stokley
“You Are” — Charlie Wilson

Best Dance Recording:
“Raise Your Weapon” — Deadmau5 & Greta Svabo Bech
“Barbra Streisand” — Duck Sauce
“Sunshine” — David Guetta & Avicii
“Call Your Girlfriend” — Robyn
*WINNER: “Scary Monsters And Nice Sprites” — Skrillex
“Save The World” — Swedish House Mafia

Best Pop Vocal Album
*WINNER: 21 — Adele
The Lady Killer — Cee Lo Green
Born This Way — Lady Gaga
Doo-Wops & Hooligans — Bruno Mars
Loud — Rihanna

Best Long Form Video
I Am…World Tour — Beyonce
*WINNER Foo Fighters: Back And Forth — Foo Fighters
Talihinia Sky: The Story Of Kings Of Leon — Kings of Leon
Beats, Rhymes & Life: The Travels Of A Tribe Called Quest — A Tribe Called Quest
Nine Types Of Light — TV On The Radio

Best Comedy Album
Alpocalypse — “Weird Al” Yankovic
*WINNER Hilarious — Louis C.K.
Finest Hour — Patton Oswalt
Kathy Griffin: 50 & Not Pregnant — Kathy Griffin
Turtleneck & Chain — The Lonely Island

Best Score Soundtrack For Visual Media
Black Swan — Clint Mansell
Harry Potter Ant The Deathly Hallows Part 2 — Alexandre Desplat
*WINNERS The King’s Speech — Alexandre Desplat
The Shrine — Ryan Shore
Tron Legacy — Daft Punk

Last Saturday

Efter att jag jobbat klart i lördags var det dags att fira min vän Caroline som kom ner från Göteborg! Vi samlades hemma hos en annan kompis för skumpa och presentutdelning! Efter detta hade vi ett bord bokat på restaurang Gastons inne i stan. En favoritrestaurang för oss!! Där blev det tre rätters och massa mys med alla mina fina vänner...


Förrätten blev en favorit som jag skulle kunna äta dagligen....Chevré Chaud!!

Till varmrätt blev det Chevrébakad oxfilé med rödvinssky och potatisgratäng. Riktigt gott det med...

Fina födelsedagsbarnet Caroline!!!!

Tårtan!!

Mina fin fina vänner :))



Efter middagen blev det såklart drinkar och dans hela natten lång men dem bilderna behåller jag i min privata samling....;)

Norge, Island och Ungern har valt sin ESC låt

I helgen som var utsåg 3 nya länder sina låtar till årets eurovision song contest! Norge valde min favorit Tooji med sin riktiga partyrökare Stay som är en svenskskriven låt av Peter & Figge Boström. För jurygrupperna var han bara silvermedaljör men när de norska tittarna röstade så blev han en solklar vinnare. Tror denna kommer bli riktigt farlig så grattis Norge...



Nästa land ut att välja i lördags var Island! Dem valde Greta Salóme och Jon´si där både jurygrupperna och tittarna var överrens. Om ni tycker att Jon´si verkar bekant så tävlade han för Island i Turkiet 2004 med låten "Heaven" som är en riktig favoritballad i ESC för mig. Tyvärr placerade han sig på en 19:e plats så nu får vi hoppas att det går bättre för honom i år. Dock känns det som att låten är ganska svårplacerad och det kommer bli spännande att höra hur den kommer låta på engelska.



Tredje landet ut att väla sin representant är Ungern. De som får ta över stafettpinnen efter Kati Wolff är Compact Disco med låten "Sound of our hearts". Tyvärr kommer nog inte Ungern placera sig bättre i år....



Vilken är er favorit av det tre??

Melodifestivalen 2012 - Deltävling 2



Tänkte att det är på tiden att jag skriver lite om vad jag tyckte om helgens deltävling. Ligger lite efter med typ allt i mitt liv just nu känns det som. Har lite för mycket att göra och för lite tid och ork över. Men dags att summera deltävling 2 innan nästa omgång drar igång i helgen igen!

Tyckte att deltävlingen i Göteborg var bra den med och tittarantalet i år visar att intresset är ännu större än vad man vågat hoppats på med ca 300 000 fler tittare än förra året. Kul (men det är ju såklart fortfarande "ingen" som tittar på programmet) Känns som det för första gången på väldigt länge inte är någon som sågar programledarna. Annars är det ju alltid massa snack om att det inte fungerar så bra och att dem behöver bli varma i kläderna. Men inte detta år. Älskar Helenas små sketcher med "svenssons som kollar på programmet!!" Tyckte annars att det var lite sämre låtar denna deltävling...


Tycker ärligt talat inte att denna låt var särskilt spännande. Hade nog hoppats på mer och enda anledningen till att den gick till final var att alla fjoristjejer röstade på honom!


Topcats var ju en ren upprepning på den akten som var förra året. Enda skillnaden var att det kunde vara männens söner som uppträdde ;) Kan inte komma på namnet på den gruppen då det här verkligen inte är min kopp the och inget för mig att lägga på minnet. Till 2:a chansen?


Sonja Aldén! Hoppades på att hon skulle komma tillbaka med en ballad som riktigt sjöng oss av stolarna men det här var bara tråkigt, blekt och färglöst. Btw har hon återanvänt sin gamla klänning sen senast bara att hon råkade tvätta den ihop med en socka, för den ser precis likadan ut...


Timoteij. Nu kom äntligen programmet igång. Jisses vad tjejerna har växt upp sen sist! Nu är dem ju riktigt heta och coola mot sist. Låten är kanske inte riktigt likabra som "Kom" men jag gillar denna riktigt bra med framförallt efter några lyssningar! Gick till 2:a chansen men jag tycker den borde gått direkt till globen!!


Andreas Lundstedt! Detta tycker jag var en riktigt bra och stabil överraskning. Senast han ställde upp ensam i denna tävling tyckte jag det var rikigt riktigt dåligt och man visste lite vad han skulle göra. Men denna gång ställer han upp med kvällen snyggaste show, en cool låt som jag kommer spela länge och verkligen bjuder oss på något oväntat. Han borde gått till 2:a chansen istället för Top Cats.


Redan när jag hörde att David Lindgren skulle påminna om Danny och "In the club" kändes detta spännande. När jag sedan smygkollade in 1 minut på svt så förstod jag direkt att han skulle gå till Globen. En snygg kopia på Dannys låt, coolt nummer, snygg kille, bra clublåt så inte konstigt att den gick direkt till finl och att David sfick sitt genombrott. Nu ska dem bara jobba ännu mer på numret och FRAMFÖRALLT byta ut hans TRÅKIGA kläder så kan detta få en bra placering i globen.


Mimi Oh hade ett färglatt nummer och ett stort leende på läpparna men det gjorde inte denna tråkiga låt bättre. Sorry!


Jag är inget stort Dileva fan och detta ändrade inte min "kosmiska" åsikt. Coolt det hade varit om han hade chockat med att dra av sig kaftanen halvägs in i låten och haft jeans på sig. Då hade jag röstat!!! Eller?

Vad tyckte ni om deltävling 2? Var det rätt låtar som gick vidare och vad tycker ni om att de etablerade veteranerna numera oftast åker ur tävlingen som Lundstedt, Sonja och Dileva gjorde?

Train - Drive by


Grymt bra ny låt från Train...!!

When it doesn´t turn out like you planned....

Denna veckan har inte varit den roligaste. Den som skulle börjat så bra i måndags med efterlängtad ledighet tog en tvär vändning när en kollega blev sjuk. Inget konstigt där egentligen utan klart att jag hoppade in och jobbade och tur var väl det för det skulle bli en riktig helvetes dag på jobbet. Började med att kodlåset till mitt kontor totalt givit upp så kom inte in där. Ventilationssystemet hade gått sönder så luften stod stilla i köket och det värsta av allt var att 2 utav kylarna fulla med mat hade gått sönder. Ena stod på 20 grader och andra stod på 12 grader..

Kan ju säga att det inte var så långt till att tårarna var på väg där ett tag. Tog ett tag att styra upp hela situationen men man är ju ett proffs så lyckades lösa allt på bästa sett. När jag kom hem kände jag mig alldeles tom men det var bara att somna om för att några timmar senare infinna sig på jobbet igen för att jobba dubbelpass med en lunch som knappt var föberedd eftersom jag fått slänga massa mat. Hela tisdagen gick åt till att försöka komma ikapp och det var inte förrens igår som det kändes som att man var på banan igen...

Idag skulle jag egentligen ha jobbat, men då jag fått jobba så mycket i början på veckan som det inte var tänkt så fixade jag så jag kunde vara ledig idag vilket verkligen har behövts. Men såklart har jag fixat lite med beställningar o mail mm som behövde ordnas med! Aldrig ledig som chef ;)

Trodde veckan skulle vända igår till det bättre men då fick man besked om att kommunen sågat ner den stora kastanjen i stan efter att den varit utsatt för röta....



Körde förbi där idag och det var verkligen tomt i korsningen. Sjukt tråkigt att det är borta för det har liksom alltid funnits där med ljusen i på julen!!

Nu ska jag dra iväg för att köra quiz och karaoke med ett gäng vänner och hoppas på att det är nu veckan vänder till det bättre för på lördag händer det något skoj!!

Keep you posted XOXO

Madonna at Superbowl


Ja hon var GRYMT bra! Såg det inatt och har kollat på det 2 gånger idag igen! Mäktigt......

Inflyttningsfest/födelsedagsfest

I lördags var det dags för en kombinerad fest hos en polare!! Då han bott i stora landet i väst i ca 2 år var temat ganska självklart! Det fanns jellowshots, vi spelade beerpong (fast lite försvenskat för dem som inte drack öl blev det cider/champagne/öl pong istället! Stämningen var på topp och att grannfesten i lägenheten rakt över strippade i fönstret höjde stämningen ännu mer!! Hahahaha..


Jellowshots

Katta o Linda

Jag och Niklas

Och nånstans här blev det såklart paus för att kolla in Mellon!! Stod i inbjudan att det skulle stå på tv:n, var det kanske nån som tänkte på mig ;)

BEERPONG...och vem blev mästaren? Jag så klart!

Sen blev det såklart utgång, var det nån som sa Cosmo...

Och dans hela natten lång! Att gå hem i 15 minus var dock mindre kul....

Super Bowl Commercials 2012

Då var det dags för Super Bowl igen. Det som intresserar mig mest är då verkligen inte själva sporten. Har inte en aning  om vilka lag det är som tävlar och kunde inte bry mig mindre... Det som intresserar mig mest förutom mellanakten som i år är med Madonna (Hoppas hon är lika grym som Black eyed peas förra året) är såklart pauserna! Visste ni att det i år i genomsnitt kostade 3,5 miljoner dollar för att få med ett 30 sek klipp. Då är inte gaget till kändisarna inräknat. Så vi snackar galna summor här!

Täkte visa er vad alla pengarna har resulterat i! Här är några av mina favoritreklamer!!

Jerry Seinfeld för Acra


Matthew Broderick för Honda


"The dog strikes back" för Wolkswagen


"A dream car" för Kia


"It´s reinvented" för Toyota


"Looks like we made it "för Chevy


Coca Cola


Pepsi


David Beckham
för H&M


Och avslutar med den bästa Audi!!!


Vilken är er favorit?

Norge - Tooji - "Stay"

Här kan vi möjligtvis ha Norges Eurovisionbidrag i år, hade ivarje fall vart mitt val om jag hade fått bestämma!!



Sjukt bra låt, snygg show och kommer nog ta hem poäng från både öst och väst så ett tips Norge! Rösta på detta :)

Melodifestivalen 2012 - Deltävling 1



Då drog hela tjottaballongen igång igår och jag tycker att första programmet var väldigt bra!! Programeledarna var toppen och kompletterade varandra bra! Gina Darawi var en rolig nu bekantskap, Sarah Dawn Finer lugn och stabil och Helena Bergström är riktigt skön och grymt rolig när hon går utanför manus och skojar till det! Det som var absolut bäst igår måste ändå ha varit det här.......mellanakten...

Kul att dem har tagit detta från Neil Patrick Harris öppningsnummer från Tony awards 2011 och gjort om det till melodifestivalen!!! Se it´s not just for gays anymore


Sean Banan har jag ALDRIG tyckt om....Aldrig förstått mig på hans humor, men det måste jag säga ändrades igår! Det var ett sjukt roligt nummer där han drev med Carola, skatteverket, kungen och allt möjligt på ett skönt sätt. Låten satte sig direkt och vi nynnade på den hela kvällen och även fortsatt idag. Bra placerat till andra chansen men att skicka detta till eurovision?? No thanks!

Abolone Dots. Säkert en trevlig låt och fint att dem är det enda bidraget som sjunger live utan förinspelad musik men dem hamnade så fel efter bananen att dem drunknade, riktigt tråkig låt....

The Moniker. Kan bara säga rätt åt honom att han hamnade sist. Ska man komma tillbaka till tävlingen efter att ha kommit på tredje plats föregående år måste man ha en minst lika bra låt/show och det hade han inte.

Tycker verkligen synd om Afro dite. Ok det var inte riktigt den "moderna" STORA comebacken jag hade hoppats på men att dem skulle åka ur och framförallt mot Torsten Flink är fanimej SKANDAL! Var ju absolot värda att gå till andra chansen?!

Dead By April tycker jag var riktigt bra och skoj att dem gick direkt till final. Skulle nog faktiskt kunna gå ganska bra i eurovision även om det skulle kännas konstigt om Sverige skulle skicka nåt sånt här...

Marie Seneholt. Tycker det är ganska svårt att sätta fingret på att hon kom på sjätte plats även denna gång. Måste bero på att hon ställer upp med för dåliga låtar. Jag menar salt o peppar, det finns ju mer spännande kryddor än så!! Snygg tjej, snygg show men låten räckte inte till....

Torsten Flink, jag KRÄKS!! Fy fan vad jävla dåligt, Brukar inte svära här men detta var så dåligt och jag anser att han är fruktansvärt äcklig. Tog sig till andra chansen, vad hände där??? Du skulle rest dig igen och ramlat av scenkanten!

Loreen var verkligen drottningen igår! Modernt, grym låt och hon sjunger verkligen skiten ur alla. Tror att detta med skulle gå hem bra i Eurovision. Men jag har ett litet men, scenshowen är lite märklig. Den känns lite FÖR modern, mtv och musikvideo! Känns som hon blir lite svåråtkomlig för oss tittare och det är inte bra! Tycker om att det är annorlunda men skulle ändå vilja ändra showen lite så hon bjuder in publiken istället för att stänga oss ute. Någon som fattar vad jag svamöar på om?? ;)

Så vad tyckte ni om första deltävlingen igår? Började melodifestivalen 2012 bra och var det rätt låtar som gick vidare? Kommentera gärna!

Full rulle!!

Nu rullar livet på lite för fort! Var ju iväg i helgen på finlandsfärja med jobbet och hade fantastiskt roligt. Kom hem mitt i natten till tisdag och sen dess har schemat rullat på i galen takt... Nu är jag hemma o vänder. Jobbat hela dagen och nu blir det quiz/karaoke kväll med polarna. Måste kila...


RSS 2.0