Bild bomb från röda mattan

Något av det roligaste med Oscarsgalan enligt mig är ändå röda mattan! Sjukt kul att se vad alla har på sig när dem är uppklädda till tänderna. Roligast är dock när någon manlig kändis vågat ta på sig något annat än det klassiska, men det händer tyvärr inte ofta!



Ett av de snyggaste paren för kvällen. Känner ni igen honom? Armie Hammer som spelade tvillingarna i The Social Network. Ja ni läser rätt. Fann inga tvillingar, bara han!


Kvällen sötaste! 14-åriga Hailee Steinfeld i Marchesa.

Mila Kunis kan ha varit den vackraste på mattan igår!

Ok, man kan hävda att det enkla oftast är snyggast men i detta fallet tycker jag Jennifer Lawrence har missat att det är OSCARS. Blir alldeles för tråkigt enligt mig...

Detta gillar jag. Florence Welch passar i detta snygga men udda plagg. Coolt!

Michelle Williams äe så snygg men i denna klänning matchad till håret kanns det som att hon drunknar...Tyvärr blir
det diss..!

Kvällens värdinna och jag blir chockad! Anne Hathaway klär sig i rött! Vad ovanligt...Men inte konstigt då hon passar galet bra i det och en av mina favoriter för kvällen!

Cate Blanchett. Vad ska man säga? Är dett hiss/diss. Till en början tyckte jag det inte såg klokt ut & mer påminde om ryggstödet på en gustaviansk stol :) Nen är det inte riktigt snyggt? Blir en Hiss..



Miss Jennifer Hudson som har rasat i vikt. Givetvis ser hon snygg ut men när någon har gått ner så mycket i vikt snabbt tycker jag nästan dem ser sjuka ut. Grym ser hon ut i denna klänningen i varje fall så bra jobbat!

Hilary Swank sticker ut i mängden med alla fjädrar. Kul med nån såm drar på lite!

Nicole Kidman är ju en grymt snygg kvinna, men vad hände här?? Tycker det blir för mycket av allt. Vad ska temat vara?? Way too much of everything...

colin Firt med fruga kunde ha varir kvällen stiligaste par men varför har frun snott lappöverkastet på sängen och sytt på vingar. Looks like crap. Fet diss på kvällens fulaste klänning..

Marisa Tomei var lika snygg som vanligt!

HETA Halle Berry. Hon är min ständiga favorit. Passar i typ allt. Kvällen vinnare??

Söta gravida Natalie Portman ser bara ovanligt tråkig ut men får pluspoäng för Montazamis tofs i örat!!

En till favvotjej! Reese Witherspoon. Klassisk elegant look i Armani som alltid funkar...kanske lite tråkigt dock?

Och här har vi kvällen vackraste par. Matthew McConahough och Camilla Alves. SNYGGT!

En annan liten favorit men inte för att hon alltid är lika snygg och passar i typ allt, utan för att det är Helena Bonham Carter som är helt cracy på mattan. Men inatt var hon ovanligt tråkig..

Amy Adams i blå paljettklänning. Snyggt men lite tråkigt?

Sjukt snygga Gwyneth Paltrow i en enkel men fin silvrig klänning från Calvin Klein.

Hade velat ha lite mer bilder på herrarna men går visst inte att hitta...

Mina favoriter är Halle Berry och Mila Kunis! Vem tycker ni hade den finaste respektive räligaste klänningen igår?

Vinnarna på Oscarsgalan



Inatt gick alltså den 83:e Oscargalan av stapeln. Jag höll mig vaken till 5-snåret ungefär innan jag lämnade in handuken!! Som ni ser ovan var det alltså Anne Hatahaway och James Franco som var programledare för galan. Med tanke på detta trodde jag det skulle bli den roligaste galan på länge men vad hände? Platt, tråkigt, gammaldags och Franco såg ärligt talat trött och sliten ut. Alldeles blek. Hatahaway räddade upp lite grann och skojade så gott hon kunde med det stela manuset! Galan var riktigt jäkla stel med och hände inte så himla mycket uppseendeväckande!

Tänkte visa två roliga tal från igår som stack ut lite ur mängden!



Det här var verkligen ett vågat val av talare. Alltså Michael Douglas pappa Kirk Douglas som är 94 år skulle jag tro. I början var skämskudden framme och jag tänkte gud vad är det här. Gubben ser ut som han ska tippa över i kistan närsonhelst och man hör knappt vad han säger. Men sen vänder det och blir faktiskt riktigt kul att se gubben in action, eller ja action o action ;)

2a talet hör ihop med det ovan eftersom det är till denna vinnare som Kirk delar ut priset. Melissa Leo i "The Fighter"
tar hem priset som bästa kvinnliga biroll och tappar det lite grann. Svär och flörtar med Mr Douglas. Kul när det händer lite!




Den största vinnaren på galan blev som väntat "The King speech" med 4 oscars i de tyngre kategorierna. Men även "Inception" tog hem 4 oscars fast i de mindre kategorierna.



Här är alla vinnarna i de olika kategorierna:

Bästa film: "The king's speech"

Bästa regi: Tom Hooper ("The king's speech")

Bästa kvinnliga huvudroll: Natalie Portman ("Black swan")

Bästa manliga huvudroll: Colin Firth ("The king's speech")

Bästa kvinnliga biroll: Melissa Leo ("The fighter")

Bästa manliga biroll: Christian Bale ("The fighter")

Bästa originalmanus: David Seidler ("The king's speech")

Bästa manus baserat på förlaga: Aaron Sorkin ("The social network")

Bästa animerade film: "Toy story 3"

Bästa icke engelskspråkiga film: "Hämnden" (Danmark)

Bästa foto: Wally Pfister ("Inception")

Bästa scenografi: Robert Stromberg och Karen O'Hara ("Alice i underlandet")

Bästa kostym: Colleen Atwood ("Alice i underlandet")

Bästa dokumentär: "Inside job"

Bästa kortfilmsdokumentär: ("Strangers no more")

Bästa klipp: Angus Wall och Kirk Baxter ("The social network")

Bästa mask: Rick Baker och Dave Elsey ("The wolfman")

Bästa musik: Trent Reznor och Atticus Ross ("The social network")

Bästa originalsång: "We belong together" av Randy Newman ("Toy story 3")

Bästa animerade kortfilm: "The lost thing"

Bästa kortfilm: "God of love"

Bästa ljudredigering: Richard King ("Inception")

Bästa ljudmixning: Lora Hirschberg, Gary A Rizzo och Ed Novick ("Inception")

Bästa specialeffekter: Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley och Peter Bebb ("Inception")

TT Spektra

Tycker det var kul att det gick bra för Toy Story som jag personligen håller som en av de bästa filmerna från förra året. Otroligt kul att det gick bra för Dansk/Svenska "Hämden" av Susanne Bier som tog hem priset för bästa icke engelskspråkiga film. Var det någon annan som kollade på galan inatt?

Malmö

Jaha, vad ska man säga om lördagens sista delfinal. Svenska folket glömde helt bort att vi faktiskt ska skicka ett bidrag som ska fungera i euorovision. Det är det som är meningen med hela den här grejen, men istället för at skicka det enda räta valet Love Generation väljer vi gammelschlagern med durracellbengtzing??? Säger som Serneholt...VAD hände där?


Bild: Aftonbladet.
Julia Alvgard. Ja henne finns det inte mycket att säga om. Hon kan iallafall sjunga. Låten har jag tyvärr redan glömt och framträdandet kunde man somna till....sorry!


Bild:Aftonbladet
Melody Club. Vad hände här? 7 plats. Det är rent ut sagt löjligt. Bra låt och grymt band....


Bild:Aftonbladet
Love Generation. Bästa på hela kvällen. Producerad av sjävaste RedOne, coolt tjejband, tajt, välrepeterat, modernt, snyggt scennummer, bra låt och tjejerna kan sjunga! Men så går dem endast till andra chansen...svenska folket borde skämmas!! Fan man blir ju förbannad.


Bild:Aftonbladet
Linda "durracellkaninen" Bengtzing. Alltså är det denna kyckling vi svenskar hellre ser representera oss i eurovision än moderna och coola Love Generation. Don´t mistake me now. Jag älskar Bengtzing och tycker dett är fräsigt och bra. Jag är samtidigt den första som kommer gala mig hes till detta när jag är ute och partajar men vi SKA skicka något som kommer ge oss vinsten eller en topp placering ute i europa...I rest my case!


Bild:Aftonbladet
Anders Fernette. Sidvindskillen som Alexander Schulman kallade honom för hans hår. Tycker det var bra. Ok låt men alldeles för rörigt nummer scenmässigt. Cirkuskonsterna hör hemma på cirkusen!


Bild:Aftonbladet
Linda Pritchard Oj oj säger jag! Vilken pipa..Fan vad hon kan sjunga. Det här var en riktigt svulstig eurovisionballad extra allt och jag gillar´t. Tänk att kunna sjunga så brukar jag tänka och då blir jag ännu mer imponerad. Andra länder skickar sånt här och det skulle vi med kunna göra och med henne skulle vi inte skämmas. Med detta sagt så tycker jag inte vi ska göra det, vill såklart skicka något nytt och modernt som kan ro hem vinsten åt oss och ge oss tillbaka vår storhet i eurovision!

Bild:Aftonbladet
Lasse Stefanz. Tack och lov gick inte detta hem i stugorna och det är jag glad över då jag slipper dra något gammalt över mig. Stefanz hör hemma på dansbanorna där jag gärna kan bugga loss till dem men hoppas detta var första och sista gången dem ställde upp i melodifestivalen.

Bild:Aftonbladet
Nicke Borg. Kul att det gick bra för Backyard Babies Nicke men att han gick direkt till globen fattar jag inte. Så bra var det verkligen inte. Härlig rockballad och jävligt coolt med hologrammen men vad i hela helv**e hade karln på sig? Hade varit bättre han haft på sig sina egna coola rockkläder. Gör om gör rätt!!

Bild:Aftonbladet
Programledarna älskar jag och agenterna som förhör varje artist tycker jag faktiskt är riktigt roliga nu för tiden. Kul att The Ark var med men midre kul att det var deras sista tv-framträdande. Sjukt tråkigt... Vad tyckte ni om dem som gick vidare i lördags?

Nu ser jag fram emot andra chansen, eller vänta....ser fram emot gör jag inte för det kommer bli en mardröm med alldeles för många bra låtar och alldeles för få biljetter till globen. Har ni redan nu någon favorit i andra chansen?


Bild:Aftonbladet

Dags för Oscarsgalan!!




Ikväll är det så äntligen dags för oscarsgalan att dra igång! Kanal 9 kommer i vanlig ordning visa galan med start från kl 23.00. Grymma Filip och Fredrik kommer attlotsa oss igenom sändningen som är extremt lång. Själva galan börjar inte förrenss 0230 inatt svensk tid och jag tror inte jag kommer palla med det här ikväll då jag inte mår så bra. Får se hur länge jag orkar och vem som kommer somna i soffan först ikväll. Förra året somnade dem här i drivor och jag lyckades hålla mig vaken...!




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är de nomimerade som slåss om bästa film. Komer bli riktigt spännande... Någon annan som ska kika på oscarsgalan


Delfinal 4

Kör ett litet tidsinställt inlägg och hoppas på att det funkar. Vid det här laget jobbar jag för fullt.

I vanlig ordning har jag tjuvlyssnat på låtarna inför ikväll. Verkar som att det är en riktigt bra tävling ikväll igen låtmässigt. Här kan vi faktiskt ha en globenvinnare eller två med skulle jag tro...!!!
Då börjar jag med Melody Club. Jag tycker om bandet och deras musik. Hela framträdandet kommer nog påminna om när The Ark var med fast det här ser till o med coolare ut. Låten känns ganska svag men har såklart missat mycket. Dem kommer hamna lätt topp 5 idag iallafall!
Julia Alvgard (webbjokern) hamnar på en 8 plats. Skriver inte mer om henne just nu för det finns inget att skriva om..
Lasse Stefanz. Som jag skrev förra veckan så tycker jag om dansbandsmusik, väcker minnen från barndomens midsommaraftnar. Men nu har vi redan ett dansband i Globen och det räcker. Låten är säkert bra men hoppas dem hamnar utanför men alla 50 plussare med groggen i handen kommer säket rösta fram dem....
Linda Pritchard. Här har vi tävlingens fläskiga eurovision ballad och jag älskar det. Pritchard har en av de bästa rösterna i landet och vi har ingen ballad i Globen än. Jag tror att hon faktiskt kan skrälla med detta ikväll och hamna minst topp 4 om inte rakt till globen..?!
Anders Fernette. Tycker om killen och hans musik. Låten verkar vara en bra radiolåt och kommer säkert bli en hit. Om jag inte har fel för mig är det Desmond Child som har skrivit den. Hade han varit med i göteborg hade han nog varit vidare men här kommer han nog tyvärr hamna på en 5e plats.
Linda Bengtzing. Detta ska tydligen vara som hennes tidigare bidrag ihopkokat till ett. Tycker om Linda och hennes tidigare låtar är alltid lika roliga att sjunga med till när man är ute och partajar. Precis vad denna med kommer bli skulle jag tro. Hörde nåt om massa pyro med o det gillar jag! Hon borde vara gjuten i topp 4.
Nicke Borg. Mannen från Backyard Babies. Älskar deras musik och ställer mig frågan....är det verkligen klokt av honom att ställa upp i självaste melodifestivalen??? Hoppas det. För jag tror att antingen blir det succé eller så åker mannen ut. En dryg minut var för lite för mig för att uppfatta låten. Hoppas den är bättre än vad jag först tycker. Han ska tydligen ha ett hologram av dig själv på scenen som jör ett gittarrsolo. Låter coolt och hoppas att det funkar...
Love Generation. Det här är sååååå jävla bra och PROFFSIGT!! Självaste RedOne som skriver låtar till Gaga har gjort denna låt och man blir inte besviken. Modern pop/disco dance musik med ett grymt coolt tjejband. Tänk Pussycat dolls!! Fräsigt. Dem har även lånat in Malena Ernmans coola vita matta som works it´s magic. En cool blingad hiss har dem på scenen med. Röstar inte sverige detta vidare RAKT till globen ikväll är det något rejält fel.
Jag tippar:
Till globen
Love Generation
Melody Club
Till andra chansen
Linda Bengtzing
Linda Pritchard
Vad tror ni om kvällen? Jag tror att Love Generation kommer ha chans mot Eric och Danny i Globen!!!

Europas bästa....

Hemma nu från jobbet där jag har spenderat hela dagen. Mycket att göra som vanligt och att det var lönefredag gjorde sitt! Kul att jobba när det är mycket att göra och allting går bra och man får beröm av gästerna! Har fått höra länge att våra musslor är jättegoda. Förra helgen åt Fredrik Ljungbergs mamma hos oss och sa att det var dem bästa hon någonsin ätit, idag var det några gäster som är på resande fot mycket som sa att det var dem bästa musslorna dem hade ätit i europa och att vi absolut inte fick ta bort dem från menyn!! Glad man blir när man får höra sånt här, det är såklart ett betyg på att jag gör ett bra jobb ;)

Nu kan jag inte hålla mig längre utan måste checka in låtarna till morgondagens melodifestival. Kommer en tippning lite senare. Imorgon jobbar jag hela dagen igen så får väl se när jag orkar/hinner skriva igen. Hej Hopp...

Sanctum!

Vilken underbar ledig dag det var igår. Hann med massa. Lunchade med kompisar, var på bokrean, städat, tvättat, hängt upp nya gardiner och massa annat. På kvällen blev det smaskig middag på Gastons med underbara Katta och Anna. Efter det drog vi på bio. På schemat stod det Sanctum i 3d. Jag skippar att skriva ett helt inlägg om den filmen för det är den tyvärr inte värd så skriver bara snabbt vad jag tycker om den!

Som ni ser på texten ovan är det alltså James Cameron som har producerat denna film. Alltså mannen bakom Titanic och Avatar. Detta gör att man bygger upp förväntningar över denna film. Förväntningar som krasas. Tycker det hade varit bättre om denna film inta hade gjorts överhuvudtaget eftersom detta drar ner lite av Camerons briljans. Att filmen visas i 3d är bara löjligt. Är lite effekter i början men sen är dem som bortblåsta. Tycker själva filmen är helt ok, men inte mer. Kommer aldrig se den igen och ska man se filmen så görs det hemma i soffan för 115 spänn är den inte värd.

Blev underbart gott lamm med potatisgratäng till. Alltid lika vällagad mat på Gastons där jag aldrig blivit besviken.

Vi tre i dem ack så snygga 3d glasögonen.

 

Idag är det först massage som gäller och efter det tar jag mig direkt till jobbet. Klassisk torsdag numera för mig. Hörs kanske senare ikväll! Ha en fin Torsdag..



Love days off work...

Idag är min lediga dag denna vecka. Mysigt att ha en ledig dag såhär mitt i veckan. Blev en välbehövlig sovmorgon imorse. Finns inte mycket bättre än att kunna ligga och dra sig i sängen på morgonen och inte behöva stressa. Läsa morgontidningen,käka frulle i sängen och zappa lite på tv:n! Love it! Varit iväg en vända i stan och käkat lunch med mina vänner Therese och Frida. Blev kinamat på Peking. Hur gött som helst och fin fint sällskap som vanligt!

Efter det körde vi en vända på stan. Idag började bokrean så det blev ett besök där. Hade inte tänkt köpa någon eftersom jag har alldeles för många i hyllan som väntar på mig men det blev en som verkar spännande. Jag gillar thriller/deckare och detta var nån ny kriminaltrilogi. Kul att läsa böcker men finns alldeles för lite tid till det, eler så väljer jag att lägga den tiden på en bra film eller några avsnitt av en bra serie istället ;) Nu får jag återgå till tvättning och strykning här hemma. Ikväll blir det bio. Hörs senare!!


Jag på lunchen idag.


Någon av er som brukar köpa böcker på bokrean nuförtiden? Vad blir det isåfall för typ av bok....thriller,sjävbiografi,roman ller något annat? Matlagningsböcker brukar få följa med mig hem med. Riktigt mycket inspiration får jag när jag bläddrar i dem!

Musiktips-Neon Trees

Måste bara tipsa om en ny favoritlåt som heter Animal med en grupp som är relativt ny tror jag. Neon Trees. Galet bra är den!! Hoppas ni gillar låten!



Deltävling 3 Linköping

Ni tror väl inte att jag har glömt? Nejdå bara lite svårt att hitta tid!! I lördags besökte alltså melodifestivalen Linköping och det blev den bästa deltävlingen hittills. Jag lyckades pricka in hela topp 4 om än inte i rätt ordning ;) Tyckte inte en enda låt var dålig. Snarare tvärtom. Men som jag visade innan så var ju Lena Ph drottningen för kvällen!!


Bild fr Expressen
Linda Sundblad

Egentligen är väl låten bra men jag tycker ändå att detta inte blir toppen. som jag skrev efter att ha smyglyssnat på bidragen så tycker jag fortfarande att detta känns lite barnsligt och hade passat Amy Diamond bättre.

Simon Forsberg

Han har ju en röst som är fantastisk. Jag gillade detta klassiska bidrag som han sjöng skiten ur MEN guh va tradigt. Samtidigt som jag tycker om det så känns det lite för gammaldags. Tror det är låten som var lite för dålig för honom?








Bild fr Aftonbladet

Sara Lumbholt

Verkligen en väldigt bra låt. Framträdanadet var även det bra men problemet var att hon inte sjöng klockrent och att det fanns flera bidrag som var bättre än henne. Synd på en bra låt! I Götet hade hon lätt varit i 2a chansen...







Bild fr Sveriges radio

Bild fr Sveriges radio.
The Playtones

Jaha, så dem gick alltså till final. Vad hände?  Tanterna och gubbarna satte visst ifrån sig groggglasen och fattade telefonerna :) Ok jag tycker detta är lite småroligt coh tycker låten är helt ok. Tycker om dansbandsmusik gör jag med men dett är ändå inte min kopp te och jag tycker verkligen inte det hör hemma i globen där det ändå inte har en chans at vinna.


Bild fr Expressen
Shirleys Angels

Jag gillar´t. 3 heta MILFS som bara går ut och kör!! Och så har dem tjejen med det coolaste namnet i tävlingen. Vera Prada (till höger) Är det bara jag men ser inte Jessica Marberger och Vera Prada ut som syskon/tvillingar? sjukt lika varandra är dem iallafall. Jag tycker låten är klassisk fast i modern tappning. Coolt nummer har dem på scenen men det är inte konstigt för där lär Prada haft en del att säga till om eftersom hon koreograferat x-antal nummer genom åren. Marberger har i sin tur körat till minst lika många nummer så det finns ju inte en grupp med mer erfarenhet i tävlingen. Hoppas det går bra för dem i 2a chansen som btw börjar bli en mardröm...


Bild fr Expressen
Sebastian Karlsson

Hamnade på 5e plats. Tråkigt. Blir tredje veckan i rad en favoritakt kommer precis utanför toppen, Tråkigt. Bra låt, sjukt snyggt på scenen och tillsist gillade jag de 4 tjejerna som dansade i bakgrunden skarpt. Först förstod jag inte varför dem inte dansade runt honom längst fram på scenen men detta blev annorlunda och coolt på nåt sätt. Sebastian är ju en mästare på att ha "sex" med kameran men tyvärr hjälpte det honom inte. Lär bli en radiohit ändå.


Bild fr Expressen
Sara Varga

Som jag förutspådde så skrällde hon rakt in i 2a chansen och det är hon så värd. Galet fint nummer och sjukt vacker kvinna. Kul att vi skickade vidare en sån här såpass allvarlig låt i denna "glada" tävling.


Bild fr Expressen
Eric Saade

Manspojken har växt upp! Det här är bara så bra. Absolut i klass med Danny om inte ännu bättre. Snygg kille, modern låt och coolt framträdande. Skickar vi inte min favorit Danny till Eurovision så tycker jag vi skickar min andra favorit Eric istället. Eftersom det inte gått bra för oss de senaste åren är det väl på tiden att vi skickar något helt annat äv vi gjort år efter år.

Nu till programmet. Marie och Rikard är helgjutna som programledare. Gillar dem riktigt mycket så synd att öppningsgrejen med dem och permobilen inte var något att hänga i granen. Det var också det enda jag tyckte var mindre bra i lördags. Låtarna var bra. Mellanakten och öppningen med Lena var sjukt jäkla bra. Hon körde över dem tävlande precis som Carola gjorde 2005 med "Genom allt". Jah ska till och med erkänna att agenterna som förhör artisterna innan varje låt faktiskt fungerade kanon i lördags. Lite småroliga var dem allt. Trodde jag inte att jag skulle tycka så som jag sågade dem förra veckan. Haha. Nu ser jag fram emot sista deltävlingen för i år!

Måste såklart bjuda på en sista bild med drottningen från i lördags. Fröken Ph!


Bild fr Expressen
Hur snygg är hon inte? Tyckte ni det var lika bra i lördags som jag tycker?


Done some shopping....again!

Gjorde ett inlägg innan ikväll när jag kom hem, men verkar som att bloggen spökar med mig. Det hamnade typ 2 inlägg ner så kika ner en bit. Tipsar om en grym cover på Brineys nya singel. Säger bara Sam Tsui. Love the guy´s voice! Tänkte bara visa lite nya våriga fynd jag investerat i den senaste tiden.

Först blir det en bild på hur jag sett ut idag, eller halva dagen. Har såklart kockkläder på mig när jag jobbar, men hur kul hade det inte varit med ett jobb där jag kan ha på mig mina egna kläder jämt!!



Ökenboots fr Legend som kommer passa galet bra till min nya trenchcoat. Nedsatt fr 999:- till 250:-.

Vitblå randig tunn skjorta fr H&M 199:- Älskar den rosa detaljen runt knapparna..blir perfekt till resan om lite mer än en månad!

Riktigt snygg skjorta fr H&M för 199:- Perfekt nu till våren som gärna får komma snart eller?!

Fyndade på MQ outlet uppe i ullared. Koftan fr Emilio var nedsatt fr 699:- till 100:- och t-shirten med marinblåa prickar pungade jag ut en 50-lapp för! Roligare att shoppa när man kommer billigt undan!! Vad tycker ni om grejerna? Nu blir det att återgå till Cougartown och min favorit In the middle!

Vill HA

Jobbade lunch idag så började tidigt. Efter jobbet drog jag direkt ner till Helsingborg med morsan! Blev ett besök på shoppingcentrumet Väla. Lite hittade jag allt där men det visar jag nån annan gång. Efter det blev det ikea. Var ute efter en ny hylla till badrummet och lite nya småsaker men otroligt nog hittade jag inte en enda hylla som passade mig. Är kanske lite kräsen men sån är jag. Får leta vidare. Hade företagskortet med mig så det blev en hel del shoppat till jobbet iallafall :)

Nej nu måste jag fixa ihop något smarrigt att mätta magen med. Blir någon pasta tror jag! Hittade förresten 2 saker jag skulle vilja ha men som är way to expensive. Får bli i framtiden....


Riktigt snygg skinnweekend bag från NNO7. Runt 3000:- på Nicco i stan.

Och mitt favoritmatbord. Hur snyggt är det inte??!! Något sånt här skulle jag vilja ha i mitt framtida hus!! Finns på bolagret för runt 8000:-

Brittan men framförallt Sam Tsui

Jobbade lunch idag igen. Efter det blev det ett beök på Maxi för storhandling och snacka om att det blev dyrt...Men behövdes eftersom det ekat tomt ett tag! Ikväll står det tidagsmys på schemat i vanlig ordning. Imorgon är jag ledig, ska bli så skönt. Hela dagen är uppbokad med rolig grejer. Nej nu måste allt packas in på plats och börja med maten. Undra vad det ska bli idag. Kanske hemmagjord lasagne? Får se!

Måste bara visa Britneys video till hennes nya singel. Cool video är det!



Men nu är miss Spears bara en parantes som får mig att komma till detta. Briljanta Sam Tsui som sjunger galet bra har gjort en cover på denna & jäklarns vad bra den är. Upptäckte att den finns på spottan med och hans version har strömmat ur högtalarna mest hela dagen! Han har även gjort massor med andra covers.


BIG BROTHER FINAL

Detta skrev jag alltså den 20 februari innan Big Brother drog igång. Då blev jag lite tokig och gissade redan då på vem som skule vinna. Som ni ser längst ner gissade jag på Peter. Han står nu i final med Martin och Simon. Nu är frågan om han vinner. Tror att han har en stor chans men min favorit är Martin!!  Vem tror ni kommer vinna ikväll?

Skrivet den 20 februari:

Då var det dags för såpornas såpor att dra igång igen efter några års uppehåll! Det här är ett program som jag egentligen inte vill se på men har galet svårt att hålla mig ifrån. Ett sjukt socialt expriment är vad det är och jag kommer inte kunna låta bli att slå på tv11 ikväll kl 21.00 för att kolla in det. Brukade ni kolla på det förr på "storhetstiden" och kommer ni kolla på det igen?


Lite tråkigt är det att inte sköna Adam Alsing är programledare igen men istället får vi hans kompanjon Gry Forsell och det är inte fy skam. Här är alla årets deltagare. Ja vad ska man säga, ser ut som en spännande blandning. Saknar dock en polare på en av bilderna. Nesim vad hände? Du hade ju så platsat där inne och blivit big brother nesim med hela svenska folket!! Jaja nästa år finns det nog chans igen gubben!



Ok nu ska jag bli lite galen och redan nu tippa vem jag tror blir årets vinnare om 100 dagar enbart på bilden och vetskapen om vilken stad dem är ifrån. Jag tror att killen längst ner till höger vinner. Ser ut som en skön snubbe och är från goa Göteborg. Kom ihåg att det var här ni läste det först! Haha!

Lena Philipsson!

Satte klockan på väckning idag i lagom tid till reprisen av melodifestivalen. Någon vettig människa som har kommit på att man inte bara ska sända reprisen runt midnatt söndag kväll! Tack för det.... Grym tredje delfinal var det igår, men det tar jag i ett senare inlägg.


Lena Ph säger jag bara. Denna Milf för det är vad hon är. Så het och då menar jag inte bara hon utan hela sättet hon ägde hela sändningen på och totalt körde över alla tävlande artister. Jäkligt synd att man inte kunde rösta på henne!! Först öppnar hon hela tjottaballongen med sin nya singel Idiot. Hur mycket värdefull reklam var det inte där. Galet bra och såhär såg det ut för er som missade...



Efter det styrde hon upp den ack så tråkiga mellanakten med Peter Stormare och hans alterego Hurricane och gjorde den faktiskt riktigt ehhhh (skojig!) Hennes låt i mellanakten blev en ny version av dansa i neon fast på engelska ihop med de rockiga killarna i Dead by April. Fast allt detta vet ni väl redan? Sjuuuukt bra iallafall och den har ni här..



Vad tyckte ni om uberheta Lena Ph igår?

Saturday night...

Puh vilken dag det var igår/inatt. Kombinationen av att jobba 24 timmar på 2 dagar och sen spontanfesta på det är kanske inte den bästa...? Börjar kanske bli för gammal ;) Haha. Som tur var så var jag på toppen humör igår vilket gjorde det lättare att jobba. Hade sjukt mycket mest hela dan att jag knappt hann äta. När det är så är det tur att man älskar sitt jobb. Hade inga planer på att gå ut efter jobbet utan hade en date med en film och sängen planerad men det blev det ändringar på när ett gäng ville ha med mig ut.

Snacka om att det var vad man behövde efter en lång jobbvecka. Riktigt kul var det. Körde Bowling och dansade loss mest innan det var dags att bege sig hem. Mår skumt nog toppen idag med och jag gillar´t!!


Frida och jag, som ser förvånansvärt pigg ut..

Sebbes & Filips bowlingteknik var visst lite annorlunda!! Hehe

Var ganska packat med folk, tur att scenen finns då att dansa på. Där hör jag hemma!!

Årets snakepit!

Då var det dags för Melodifestivalen ikväll igen!! Jag kikade in på svt redan i torsdags och tjuvlyssnade på bidragen och här har vi årets ormnäste. Kommer bli riktigt bra ikväll!!!



Ärligt talat så finns det inget som är dåligt ikväll. Känns precis som att förra veckan var det så låg nivå att vad som helst skulle kunna gå vidare. Ikväll är det tvärtom så hög nivå att precis vilket bidrag kan skrälla och gå till final. Kul när det är så!

Linda Sundblad

Jag trodde jag skulle tycka om det här men det lilla jag sett faller inte mig i smaken. Känns lite barnsligt och hennes tandställning gör inte det bättre. Lite tuggumipop över det hela och känns som att detta hade platsat i lilla melodifestivalen istället. Hoppas jag har fel och att de tre minuterna gör något helt annat med detta än de 50 sekunder jag sett....

Simon Forsberg

2010 års Mr Gay Sweden ska detta tydligen vara!? Sjunga kan han iallafall. Detta är kvällen gammelbidrag. Den stora balladen med rök och konfettiregn. Känns lite tråkigt men när det är killen med kvällens starkaste röst som sjunger detta kan det nog bli den bästa ballanden sen Sonja ställde upp. Tyvärr kommer inte detta hjälpa i kvällens starka delfinal och han kommer nog bli typ 7.

Sara Lumbholt

Här är A teens Saras comeback och jag tror detta kan bli riktigt bra. Verkar vara ett coolt nummer med en lite tyngre och tuffare låt än Lindas. Känns som att de kommer slåss om rösterna ikväll. Isåfall hoppas jag på Lumbholt men frågan är om det räcker ändå?

Playtones

Bandet som vann dansbandskampen. Har ingen aning om vilka dem är och detta är väl inte direkt min typ av musik men jag tycker om det ändå. Tror det kommer bli riktigt bra i tvoch många av de äldre tittarna kommer nog rösta på det här!

Shirleys Änglar

Detta är ett riktigt häftigt framträdande som är så långt ifrån allt annat som Shirley har ställt upp med och det är bara positivt. Är len ganska klassisk schlager fast gjord riktigt modern och med ett galet snyggt framträdande tror jag att detta kommer gå hem. Det borde det iallafall fast det kanske bara är i mitt huvud?

Sebastian

Nu är han tillbaka igen. Sist gick det bra och det tror jag det kommer göra igen. Han är ju säker på scenen och detta är en modern poplåt som jag gillar. Hans enda problem är att alla andra också är bra ikväll. Kan ju lika väl gå till globen som hamna på 5 plats och vara ute ur tävlingen...

Sara Varga

Det här är kvällen udda bidrag. Antingen blir det succé eller så hamnar hon i botten. Jag tror att detta är årets Caroline af Ugglas. Otroligt snygg tjej som sjunger på svenska. (Då menar jag inte att Ugglas är en otroligt snygg tjej!!!!) Texten handlar om att bli misshandlad i ett förhållande. Jag gillar detta så mycket. Hoppas det går bra för henne!

Eric Saade

He´s BACK. Yes nu kommer nog Danny skaka i knäna när Eric visar upp sig ikväll. För här är Dannys största konkurrent till vinsten. En modern clublåt, snyggt dansnummer och en ung snygg kille. Precis som Dannys nummer. Lillkillen verkar ha växt ifrån töntiga Manboy och växt upp, det här är betydligt tuffare. Han är så klar för Globen ikväll att det är löjligt!

Nin tippning.

Globen
Eric Saade
Shirleys Änglar

2a chansen
Sara Varga
Playtones

Åh, fy vad svårt. Sebastian kan ju också hamna nånstans däruppe och även Sara Lumbholt. Haha. Blit minst sagt spännande ikväll.

Vad tror ni om kvällens bidrag?

Fredagen över

Åh vad jag hade rätt. Blev inget bloggande imorse då jag släpade mig iväg till jobbet tidigt. Hemma först nu efter en lång dag med galet mycket att göra som vanligt. Helt otroligt att vi jämt har så mycket gäster, jag menar det är trots allt lågsäsong. Men det är såklart ett bra betyg på att vi gör ett bra jobb!! Imorgon är det jobb hela dagen igen men ska försöka tippa morgondagens startfält i melodifestivalen innan jobbet. Det är ett grymt bra startfält kan jag lova!!

Nej nu blir det ducsh, data och nån film kanske innan det är dags för några timmars sömn!

Här är en bild på Jackan/Kavajen jag impulsshoppade innan i veckan på H&M. Jag tycker den är så jäkla snygg. Vad tycker ni om den?? Hade inte varit fel med vår nu känner jag...


Hemma!!

Försökte lägga upp ett inlägg innan idag men märker nu när jag äntligen är hemma igen att det inte har velat lyda mig...Konstigt? Jaja skönt att ha landat i soffan efter att ha varit iväg hela dan. Har hunnit med en hel del. Först blev det akupunktur, efter det en fika i stan med en kompis. Sen begav jag mig ut till bästa Anette för underbar massage. Känner mig aldrig så avslappnad som när jag är där. Sen har jag spenderat resten av min tid på jobbet och vi hade mycket att göra som vanligt.

Imorgon kommer jag jobba hela dan så kommer nog inte hinna med att blogga innan jobbet. Får väl se imorgonbitti men känner jag mig själv och mitt morgonhumör rätt så blir det inget inlägg förrens efter jobbet.

Här kommer 2 bilder från shoppingen på Ullared igår...



Här ser ni vilken film/serie nörd jag är och även bevis på hur städgalen jag är....haha!!

Var det nån som trilla?

Haha. Ni bara måste kolla på detta!! Det är så sjukt roligt. Scchvamp ;)  Bevisar bara att alla är människor och även fullblodsproffs som Rickard Sjöberg tappar det ibland!! Och som han tappar det...


One month!

Yes, idag är det en månad sen jag startade min blogg! Konstigt nog så känns det som jag har bloggat längre än en månad. Har hunnit med en himla massa inlägg om både det ena och det andra och jag tycker det är skitkul det här. Bloggen blir såklart lite som mig, ena stunden tipsas det om en tröja för att i nästa komma en recension om en film jag sett eller tips på nån bra ny serie jag spanat in. Eller något nytt jag kommit på i inrednigsväg. Jag tror att jag skulle ha väldigt svårt att bara skriva en matblogg, inredningsblogg eller modeblogg osv eftersom jag  brinner för så många olika intressen. Jag blir lätt inspirerad av vad som helst och gläds av det lilla och flyger snabbt iväg i tankarna! Hoppas att ni läsare uppskattar att jag skriver om så vitt skilda saker och tycker det är roligt att läsa om vad jag hittar på!

Har redan fått en hel del läsare under denna månaden vilket är otroligt skoj. Hoppas ni fortsätter att kika in! Såklart hade det varit kul med ännu fler så tipsa gärna folk! Är det något ni saknar eller något ni vill att jag ska skriva mer/mindre om så bara hojta till. Kommentarer uppskattas och gör mig lika glad varenda gång. Bloggen tar upp ganska mycket tid. Mer än vad jag trodde men har jag väl startat något så ska det göras så bra som möjligt. Ibland är det svårt att hinna med eftersom jag jobbar så mycket och gör jag inte det så är jag iväg på något annat skoj. Än så länge har jag lyckats skriva varje dag och det ska jag försöka fortsätta med! Nej, know when to stop writing Henke.....

Idag har jag jobbat lunch och efter det drog jag direkt upp till Ullared med mamma och syster. Hamnade först inte så mycket i vagnen men plötsligt rullade det på och det blev alldeles för dyrt...som vanligt ;) Hittade lite i dem andra affärerna runt omkring med men det visar jag nån annan gång. Nej nu måste jag ha mat i mig.



Såhär har shoppingoutfiten sett ut idag!!

Semla

Efter jag slutade idag blev det en snabb vända på stan i väntan på min fika kompis. Smet in på H&M och kikade runt och dem hade fått in en hel del nytt. Hittade en sjukt snygg jacka/kavaj som jag slog till på. Visar den nån annan gång. Hittade en till galet prisvärd som jag ville ha med men fanns tyvärr inte i min storlek. Bara måste ha den!!!! Sen får det inte bli en enda jacka till....eller?

Efter impulsshoppingen träffade jag upp min kompis Carro för en fika. Var sugen på Semla så det fick det bli. En stund senare i jakt på semlan hamnade vi på skånskan och mina vänner där hittade jag stans BÄSTA semla!! Galet god, så halmstadbor när ni blir sugna på semla så är det skånskan som gäller!!



Nej nu återgår jag till tisdagmyset med syrran, Cougartown och In the middle.

Keenan Cahill

Keenan Cahill har blivit en riktig succé på tuben med alla sina galna tolkningar av kändisars låtar. Han har blivit hånad för dem, men när han gjorde "down on me" och gästades av 50 cent så satte han alla på plats.


Efter detta har han gjort en massa fler videos och vissa klipp har setts av upp emot 30 miljoner människor. Här är ett sjukt roligt klipp med självaste David Guetta!


Det är många som tycker att han är läskig men här är ett nytt klipp med killen som förklarar en hel del om honom och varför han är som han är! Han har inte direkt haft ett lätt liv. Kolla in klippet om hans liv och succé på you tube!


Me like

Hittade en grym cover på tuben av Gagas nya singel "born this way" av en ung svensk kille som heter Ulrik Munther! Riktigt talangfull kille som tydligen varit med i lilla melodifestivalen! Hans version har redan blivit uppmärksammad i det stora landet i väst av självaste skvallerkungen Perez Hilton som hyllat honom och det förstår jag!



Nu blir det att bege sig till jobbet för att jobba lunch. Ha en fin tisdag!

My Cous!

Är hemma och vänder. Har nyss varit på akupunktur och en vända i stan. Nu ska jag iväg på massage och efter det blir det direkt till jobbet. Galet att det redan är torsdag. Veckorna bara flyger förbi. Hoppas ni får en fin dag!

Här kommer ett litet klipp där min grymma kusin Håkan gör sin version av Joshua Radins fina låt Sky! Enjoy...


Delfinal 2 Göteborg!

Såg såklart på reprisen igårkväll när jag kom hem efter bion! Så här kommer mina tankar om melodifestivalens andra delfinal från Göteborg. Trots allt så fanns där ju något som stack ut lite extra som jag tyckte om! Denna vecka hade jag hela 3 rätt i min tippning igen!!


Bild fr Aftonbladet
Christian Walz-"Like Suicide"

Seriöst så undrar jag hur detta kunde åka ut och inte ens gå vidare till andra chansen. Detta var ju faktiskt en av kvällens bästa låtar och framträdande! Killen vinner ju samtidigt lätt priset för snyggast klädsel. Coolt och snyggt rakt igenom, bara kolla på den snygga flugan och att karln har vågat slänga på sig ett pärlhalsband. Jag gillar det som tusan. SNYGGT! Låten var riktigt bra och hela scenen var riktigt snygg. Känns som att 5 platsen är vigd för mina favoriter. Förra veckan Le kid och nu mr Walz...


Bild fr Aftonbladet
Loreen- "My heart is refusing me"

Här hade vi kvällens bästa låt och framträdande. Tycker att denna skulle varit i final direkt men kul bara att den gick vidare. Grymt framträdande, snygg tjej och modern låt. I like.


Bild fr Aftonbladet
Sanna Nielsen- "I´m in love"

Ja vad ska man säga. Hon är lite som Carola. Bäst när det gäller. När hon går på scenen så äger hon. Ett riktigt proffs! Det lyser om henne med ett riktigt sjävförtroende. Det är därför hon gick till final. Låten var inte särskilt spännande men hon gjorde låten bättre än vad den är. Till skillnad mot Dilba förra veckan där låten var bättre än Dilba. Snyggt framträdande med en klassisk Sannalåt. Gillar buren hon står i men snälla, käderna! Kan inte någon fixa fram något snyggare till henne som gör att hon ser ut som sin ålder 26 och inte 36. Grymt ändå att ha varit med i tävlingen 6 ggr och alltid gått till final på ett eller annat sätt!


Bild fr Aftonbladet
Brolle- 7 days and 7 nights

Jahapp Brolle är visst Brolle och tjejerna/tanterna blir helt till sig i trosorna av att bara se denna hunk. Jag vet inte vad jag ska säga. Fattar nada, men det är väl för att jag är kille! Låten var helt ok och refrängen satt där men detta funkar inte riktigt på mig. Nej jag tycker att Walz skulle gått till final och Brolle hamnat i 2a chansen.

Anniela har jag inget att säga något om. Elisabeth Andreassen förtjänade inte att hamna sist, men ja låten var helt enkelt alldeles för dålig. Babsan då. Jodå början var riktigt fräck med filmduken men efter det blev det way tóo much. Platt fall för tanten/gubben. The Moniker som gick till 2a chansen....ja nej tack Daniel. Vi har redan en Dileva i detta land och det räcker. Alldes för flummigt för min smak.

Programledarna Rikard och Marie tycker jag funkar skitbra. Stabila och man behöver inte bli nervös med dem i rutan. Skojig öppning i lördags med! Och nu mellanakten. Jag har nog aldrig, ALDRIG tyckt det har varit såhär jävla tråkigt. Pinsamt är det. Melodifestivalen ska vara roligt att se på och underhållande men när dem visar sån här skit för det är vad det är så börjar jag undra? Det är så illa att jag faktiskt lämnar tv:n och fixar med något annat under tiden. Har aldrig hänt förr och ja Christer Sjögren på detta. Neeej tack! Just det inte att förglömma, polisförhören med artisterna innan varje låt gör inte programmet roligare. Svt....Gör om gör RÄTT.

Vad tyckte ni om Göteborgs delfinal?




Finlands & Norges esc bidrag!

Under tiden vår melodifestival är i full gång har båda våra grannländer Finland och Norge avslutat sina finaler och utsett sina vinnare i helgen som passerat! Finlands vinnare är en ung kille vid artistnamnet Paradise Oskar med bidraget Da da dam. Det här kan väl närmast jämföras med Belgiens Tom Dice från förra året. Den stora skillnaden är bara att detta är ett enda stort sömnpiller, puh vad tradigt!


Då är det betydligt mycket roligare att skriva om Norges vinnarbidrag som jag redan skrivit om för ett tag sen. Första gången jag hörde detta bidrag tipsade jag om det här och trodde att det hade en chans att vinna men var osäker på om de trygga norrmännen verkligen vågade skicka något såhär annorlunda att representera dem. Tji fick jag och tycker det här är riktigt skoj (hoppas bara att det går sämre för dem än oss i år ändå) Här har ni det underbara afrikadoftande numret Haba Haba med Stella Mwangi. Heja Norge!!


Efter att ha sett detta en gång till så ska jag redan nu slå till med att jag tror att Norge hamnar topp 5 med detta charmiga medryckande bidrag!! Så bra. Kom ihåg var ni läste det först.. Vad tycker ni om dessa låtar? Hiss el Diss...

Dinner and a movie

Såhär spenderade jag min söndagskväll. Med middag och bio med min äldsta vän Tim. Detta fick han i julklapp av mig och först nu blev det av. Bättre sent än aldrig!! Tycker sånt här är perfekt att ge bort i present och är något jag själv hade uppskattat att få. Kombinerar ju två av mina passioner MAT och FILM. Blev middag på restaurang Pio. Hade först tänkt ta något roligt och nytt på menyn men blev tillslut det mest klassiska dem har. Deras köttplanka, där vet man vad man får och smakar alltid bra. Har blivit lite besviken dem senaste gångerna jag varit där så nu blev det ett säkert kort.



Efter maten blev det bio där vi såg på Little Fockers! Skriver vad jag tyckte om den i ett senare inlägg. Skrattade mycket kan jag avslöja redan nu!!



Tim med de coolaste brillorna i stan!

Happy Valentine´s

Glad alla hjärtans dag! Idag är jag ledig och vid det här laget vet ni vad det betyder.....jodå ni har rätt. Snart ska jag bege mig till jobbet! Det är dags för personalmöte så det gör väl inte så mycket, men hade varit trevligt att faktiskt ha en ledig dag i veckan som jag faktiskt inte sätter min fot på jobbet...men men!



Idag när jag är ledig får jag passa på att hinna med allt det som jag inte gör annars. Städa, damma, diska, tvätta. Det roliga är att detta är sånt som dem flesta tycker är dötradigt men inte jag. Bara på med grym musik & sätta fart!
Får väl se vad som händer ikväll om det blir nån date eller inte? Who knows..

Ha en fin måndag och alla hjärtans dag!!

Wapnö Slott-Den sista födelsedagen

Hade en helt underbar kväll igår på Wapnö med familjen!! Kom till slottet strax efter 18 och minglade runt lite innan föreställningen drog igång kl 19. Föreställningen innehöll 5 akter med pauser emellan där dem som spelade i mordet helt plötsligt serverade en tre-rätters middag. Trevligt men tycker inte att middagen var något att hänga i granen, men min familj tycker jag är lite svår att behaga när vi är ute och äter, jaja inte så konstigt tycker jag!! Det var ett högt tempo och otroligt duktiga skådespelare som gjorde det väldigt svårt att komma på vem mördaren var! Jag antecknade flitigt på mitt papper alla detaljer jag uppfattade men det hjälpte inte för jag gissade på helt fel mördare. Var svårt att hänga med i det höga tempot!

Jag antecknade alla detaljer, men det hjälpte inte...
Anteckande flitigt på mitt papper

Det var ca 100 personer i publiken vilket var alldeles lagom. Måste ha varit många smarta för hela 25% gissade på rätt mördare. Duktigt! Tycker det var väldigt roligt och ett annorlunda sett att spendera en lördagskväll på. Ett bra tips på att ge bort i present till någon. Är ni sugna så kika in här och skynda er och beställa. Fanns tydligen inte många biljetter kvar till vårens föreställningar.

Kvällens Meny

Förrätt

Varmrökt lax på Wapnö dinkelgrova serveras med rödlök, ruccola, avokado samt  en pepparrotsdressing gjord på Wapnö Pepparrotsost

 

Varmrätt

Pepparstekt ryggbiff, kulpotatis med lök och morötter serveras med en skogssvampssås gjord på Wapnö Grädde.

 

Dessert

Chokladmousse med limemarinerade hallon serveras med Wapnö Grädde.

 

Maten lät bättre på papper än vad den var i verkligheten...Asolut inget fel men jag hade hoppats på något mer!



Såhär såg kvällen outfit ut. Min lillasyster var såhär fin igår!



Några av skådespelarna för kvällen..

Göteborg delfinal 2

Ikväll har melodifestivalen intagit goa Göteborg!! I vanlig ordning nuförtiden är jag inte hemma och kan se på det så jag har även denna vecka begått dödsynden och spanat in ca 50s av bidragen på svt. Går ju inte att låta bli när jag inte får se det. Hade nog ändå inte kunnat låta bli!!



Denna andra delfinal är betydligt sämre låtmässigt än förra veckan!! Varför man inte kunde blandat dessa två delfinaler så det hade blivit jämnare är lite konstigt. Om förra veckan var mer i tiden och modern så går denna vecka tillbaka i tiden mer till hur det var förr! Bra eller dåligt är frågan?

Brolle låtr väldigt Brolle/hunkigt!! Bra men svårt att säga något efter att bara sett så lite. Elisabeth Andreassen är ju Elisabeth Andreassen och bjuder på det hon gör bäst. En fin klassisk ballad med rök på scenen och huskören som kommer fram på klassiskt vis. Känns som en liten kusin till grymma Gabriellas sång. Jag tycker om sånt här MEN gud så tråkigt. Seen it before...

Sen har vi Sanna Nielsen som firar 15 år som artist vid 26 års ålder. Det ni! Ja hon bjuder oss på det hon brukar. En fin Sanna låt i vanlig ordning fast sämre låt än vanligt är det tyvärr så lite besviken blir man. Däremot har hon en bur/blomma på scenen med en snurrplatta i son hon befinner sig i under tiden hon sjunger. Verkar som det blire ett coolt nummer! Babsan då...jodå det här kommer garanterat bli ett galet nummer. Tror att det kommer vara så mycket av allt att han/hon kommer antingen hamna sist eller gå vidare direkt!! Vi får väl se!

Sen har vi The Moniker eller mer känd som den tokiga killen Daniel från Idol. Han gör ett ett knasigt nummer i 60-70 tals Beatles anda. Man vet inte riktigt vad som händer med honom på scenen så det är lite spännande men jag tror inte på det här! Christian Waltz är sist ut och scenen är väldigt snygg. Det här kommer absolut bli en hit på p3. Känns absolut som han kommer vara topp 4.

Anniela är en ny tjej som jag aldrig sett förr. Tror inte det här har nån chans. Däremot Loreen som även hon ska ha varit med i Idol (jag kommer inte ihåg henne) tror jag kan skrälla rejält ikväll! Låten verkar riktigt bra/ uppträdandet ser coolt ut och hon sjunger bra och framförallt det ser/låter ruskigt modernt. Kan hon bara göra vad Dilba inte klarade av förra veckan. Vilket var binda ihop artist/låt/framförande så tror jag det kommer gå kanon för henne ikväll! Känns som att det är väldigt jämt ikväll så vad som helst kan nog hända men jag ger mig på en chansning ändå!

Mitt tips

Till final: Brolle och Sanna Nielsen

Till andra chansen: Christian Waltz och Loreen

Vad tror ni om kvällen?



Mord på Wapnö

Japp, ikväll ska jag äntligen få min födelsedagspresent från förra året. Mina syskon fick biljetter till detta i julklapp så det blir hela familjen som beger sig ut till Wapnö slott! Där kommer det bli lite mingel i slottet och efter det blir vi serverade en tre rätters meny under tiden mordet sker. Sen ska vi lista ut vem mördaren är. Tycker det här låter riktigt kul och jag har sett fram emot det här länge. Hoppas bara att man inte blir indragen i det och ska vara med på ett hörn, sånt är lite jobbigt...

Nu får jag skynda på och fixa till mig och bege mig mot jobbet innan festligheterna drar igång ikväll!!
Ha en underbar lördag i solen, det ska jag iallafall ha!!

I was born this way

Kom hem fråm jobbet för ett litet tag sen. Varit en helt galen dag/kväll på jobbet! Smockat med folk och jag gillar´t men ibland så ja kanske lite väl mycket på en och samma gång. Innan jag började jobba i köket hann jag med att fixa till entre´n på jobbet. Julenarna hade gjort sitt och det planterades lite vårlökar. Kändes lite konstigt att plantera det när snön föll ner men fint blev det!!


Imorgon är det tänkt att jag ska vara ledig....ja just det TÄNKT! Men blir några timmar på jobbet med beställningar och förberedelse av mat. Men på kvällen är jag ledig för då händer det något skoj men den karamellen suger jag på till imorn för nu är klockan alldeles för mycket!


Hörde Lady Gagas nya låt idag på radion!! Är inget superstort fan av henne men fan vad bra hennes nya singel Born This Way är!! Jag diggar den som tusan, kanske för att den inte låter helt Gaga utan lite blandat med Madonna fast verkligen 2011!! Haha..Ok people, work with me! Jag är trött nu :)
Här har ni omslaget till hennes nya singel



Och här kan ni lyssna på min nya favoritlåt! Enjoy...




X-MEN

Oj vad skönt det var att somna ifrån allt igår! Idag mår jag mycket bättre. För ett tag sen skrev jag om nya scream filmen och hur mycket jag ser fra emot den. Nu har äntligen den officiella trailern till nya X-Men filmen släppts. Det är en film som jag ser fram emot ännu mer!! Hoppas på att den blir bra men jag känner mig lite tveksam till att den blir lika bra som alla dem andra. Bättre att inte hoppas på för mycket så man blir besviken... Smart va? Här har ni trailern.



Trots att snön faller tungt utanför fönstret ska jag mota bort den genom att bege mig till jobbet och plantera lite vårlökar att sätta i entren. Sen är det afterwork och tapas som ska fixas!! Tror det blir en toppenfredag det här. Ha en fin dag!

Äntligen hemma!

Fy f*n för denna dag! Var ett tag sen jag hade så ont som jag haft idag! Hade jag varit normalt funtad borde jag kanske ställt in hela denna dag men jag funkar inte så, mår snarare sämre av att ligga hemma och tycka synd om mig själv. Det jobbiga är ju med att ingen vet att jag mår dåligt eftersom det inte syns på mig att jag har ont och jag klagar ju inte heller, men en dag som denna kan jag kanske uppfattas som sur och otrevlig men det är jag ju inte. Jaja dem som känner mig vet ju hur det ligger till. Har verkligen haft fullt upp hela dagen så det var skönt att jag kunde gå lite tidigare från jobbet och det tackar jag mina fina kockar för! Ni är bäst!!

Hörde på rix fm innan idag att det hade gått hett till på Gerts Värld igårkväll. Ämnet var "behov" varpå det ringde in en arg lyssnare efter att Sara hade ringt in och sagt att hon var i behov av k*k! Så roligt! Om ni är i behov av ett gott skratt klickar ni här för att lyssna på det!

Nu ska jag kasta in handuken och ha en date med min säng och glömma denna dag! Sov gott alla!!

Ont ont...

Blir så trött på att ha ont. Fick skallebank igår och hoppades på att jag skulle kunna sova bort den men det gick åt skogen. Har snarare mer ont idag och värken har letat sig ner i vänstra axeln som vanligt. Som tur är ska jag iväg på massage så det kommer nog göra lite nytta iallafall. Jobbigt när man har så mycket att hålla koll på samtidigt som man har ont.

Efter massagen blir det en sväng till vårdcentralen för första sprutan inför resan!!! Sen blir det jobbet direkt efter det. Halmstadtidningen Image har sin releasefest hos oss idag. Tapas till 200p som ska göras. Och ikväll är det quiz och karaoke som står på schemat. Med andra ord fullt upp.

Ha en fin Torsdag alla så hoppas jag att värken försvinner!

Glee is back!

Äntligen!! Efter ett alldeles för långt uppehåll sen i julas har äntligen episode 11 på säsong 2 visats i USA. Det var minst sagt efterlängtat och ett grymt avsnitt var det. Superbowl special!! Som vanligt var shownumren grymma och här är två av några som var med i avsnittet!! Thriller på fotbollsplanen så bra!!




Nej nu blir det att fixa till sig och sen knata till jobbet!! Bara tre arbetsdagar kvar sen är jag ledig på en lördag (LYX) och då händer det en rolig grej som jag har sett fram emot sen förra året, men det berättar jag om en annan dag Ha en fin fin lill lördag nu!

Stålmormor...

Hemma igen från jobbet och har tisdagmys med syrran. Nyss käkat riktigt god mat!! Blev verkligen ett kort pass vilket jag inte är van vid. Känns knappt som att jag har jobbat idag. Tänkte bara att jag måste visa er en lite rolig sak. När jag packade upp alla våra varor på jobbet idag så upptäckte jag att brieosten hade fått en helt ny design på sitt omslag! Jag vet att jag är världens tönt men det bjuder jag på ;) Jag är verkligen en sån person som uppskattar det lilla och blev lycklig när jag såg det här!!




Nu till stålmormor! Såg innan idag på aftonbladet ett klipp av ett pågående bankrån som stoppas abrubt av en riktig stålmormor. Grym tant. Vill ni se henne in action klickar ni här!

Nu får jag återgå till grymma In the Middle!!!

Miss Aguilera..

Japp det här kan man verkligen säga var en miss ;) Inte så konstigt om man blir nervös av att sjunga nationalsången inför så stor publik. Men jag kan ärligt talat inte märka när hon sjunger fel för hon galer på i värsta Carola stil. Hon kanske skulle satsat på att bara sjunga låten rakt upp och ner. Som den är så hade hon kanske kommit ihåg texten! Hör ni när hon sjunger fel??



Idag har det städats och fixat lite här hemma. Nu blir det alldes strax en promenad till jobbet. Blir bara ett kortpass på jobbet (har nog aldrig hänt förr!) för ikväll står det i vanlig ordning tisdagsmys på schemat! Ha en kanon tisdag.

Superbowl 2011

Av någon anledning är Superbowl galet stort i USA och på flera andra ställen med över en miljard tittare. Därför kan det inte ha varit särskilt kul för Christina Aguilera att tappa bort sig i framträdandet av den amerikanska nationalsången. Kolla ovan..Fy vad hemskt!


Bild fr Aftonbladet

Efter att Aguilera blivit hånad av en hel nation blir hon nu försvarad av Fergie som även hon var med och uppträdde på superbowl och höll i pausunderhållningen. Såhär sa hon.

– Det är en enormt stor arena och din nervositet kan ta över dig helt. Jag förstår hur det kunde bli så här. Hon är en av vår tids bästa sångerskor. Det kan ingen ta ifrån henne. Men ibland blir man nervös. Vi är alla mänskliga, säger Fergie i en intervju med det amerikanska radioprogrammet "The Dan Patrick show".

Såhär såg det ut när The Black Eyed Peas och Usher höll i den sjukt coola pausunderhållningen!

 



Men nu är det tydligen reklamerna under superbowl som är det roliga och läggs galna summor på. Här är några roliga reklamer..





Här är 2010 års bästa reklam med Snickers och min favorittant. Betty White!!



Tv serier i miniatyr









Här hittar ni fler serier i miniatyr!! Riktigt roliga.

Jobbdag

Härligt att vara hemma igen efter en lång dag på jobbet! Ja det är där jag har varit hela dagen så har inte blivit något annat gjort! Förutom att såklart lagat massa mat har jag ägnat mig åt en favoritsyssla...städat!! Jag vet att jag är konstig men är ju underbart att få rent och organiserat. Mina kollegor är ju glada att dem har mig till det...haha!!

Såg reprisen av Melodifestivalen igårkväll. Jag ska vara ärlig nu och tycker inte att programmet var särskilt bra... Kändes krystat och manuset sög. Förhören med artisterna innan deras uppträdanden var inget att hänga i granen. Mellanakten med Peter Stormare och älskade Nanne Grönvall kunde dem hellre skippat. Pinsamma misstag av produktionen som när Marie sa fel bidrag stackarn...

Det positiva var inledningen som var bra. Tycker Marie och Rickard skötte sig bra med de förutsättningar de hade. Tror bara att de kommer bli bättre & bättre. Tycker även att låtarna var bra överlag. Hur kommer det sig att när dem äntligen får till bra låtar så suger resten av programmet? Att Danny gick till final var helt rätt iallafall!! Skickar jag gärna till Tyskland!

Mina tankar om låtarna artisterna:

Dilba- Tycker att låten förtjänade något bättre! Tycker om Kylie dängan men helt FEL artist. Man hörde knappt vad hon sjöng och hon såg ut precis som att oj vad jag inte vill vara här!! Vafan kom igen och bjud lite på dig kvinna.. Så som hon framförde bidraget förjänade hon att komma sist. September skulle fått denna låten, då hade vi snackat!

Jonas Mattson- Kvällens kisspaus!

Jenny Silver- Snacka om ripoff på ABBA men det gör inte mig nåt. Tycker det var så jävla bra! Hela numret var perfekt. Hade alla ingredienserna till ett riktigt schlagernummer!! Kommer lätt gå till final från andra chansen!!

Swingfly- Hm vet inte riktigt vad jag tycker? Inte direkt my cup of tea men på nåt sätt blev det bra. Berodde nog på att idol Christoffer Hiding dök upp och gjorde nåt av låten. Skönt med nåt annorlunda och kul med en skräll men direkt till globen...eh nej!

Le kid- Detta gillade jag. Färgglad pop som man blir glad av!! Att dem åkte ut är ju helt galet....

Rasmus Viberg- Detta känns lite som ett bidrag som vilket öststatsland som helst skulle kunna skicka till eurovision! Tycker varken det var direkt bra eller dåligt...

Pernilla Andersson- Jag tycker om sån här typ av musik. Winnerbäck, bilmusik, sommar!! Enda låten på svenska. Snygg tjej, snyggt rött på scenen! Jag gillade det helt enkelt men det var inte direkt WOW.

Danny- Här var det verkligen WOW. Så jävla bra! Helt perfekt nummer. Modernaste numret ever i festivalen. Kan vi skicka direkt till Tyskland utan att skämmas. Coolt nummer!

Vad tyckte ni om lördagens delfinal fr Luleå?

Uppsats om en KO!!!

Såg som sagt på reprisen av Melodifestivalen inatt men det kommer jag skriva om ikväll eller imorn. Nu ska bara frukosten klämmas ner och sen måste jag skynda mig till jobbet där jag ska spendera största delen av dagen. Under tiden jag är i väg så bjuder jag på lite skojiga grejer från Rix Fm! Enjoy it!!



I fredags hörde jag en rolig grej på Rix fm! Dem hade fått in en uppsats om en ko som en mellanstadieelev någonstans i sverige hade skrivit och lämnat in som uppsats till sin lärare!!
Här har ni den!!



Dom blev tydligen nedringda på Rixfm efter detta och då valde dem att lägga ut hela texten på deras hemsida! Lärarens kommentar till uppsatsen är ju bara för skön....Jag har aldrig läst något liknande!!



Ja vad ska man säga!! Väldigt kul!!

Här är dock ett ännu roligare klipp från Rix Morronzoo för ca 2 år sen. Jag kommer aldrig glömma när detta lästes upp på morgonen och jag låg och lyssnade i sängen. Skrattade så tårarna rann och sovmorgonen var över direkt.. Här är Hunden och Kattens dagbok!! Har ni missat detta så LYSSNA. (Kattens dagbok är bara BÄST)



Jaja, nu blir det ut och spendera dagen på jobbet. Ha en toppenfin måndag och start på veckan.

Slappesöndag!!

Efter en lång jobbvecka och mycket att göra även igår på jobbet blev det utgång!! Var riktigt skoj och blev visst lite mer än jag hade tänkt mig men det behövde jag efter en lång vecka!! Idag har jag känt mig lite sleden men det är ju inte så konstigt. Mest slappat & tvättat så man känner att man har gjort någon nytta ;) Var och hämtade bilen på jobbet & fixade lite med beställningar med!! Fick för mig att hyra film och när jag skulle betala upptäckte jag att jag varken hade legitimation eller pengar med mig eftersom det låg kvar i kavajen hemma efter nattens bravader... Lite pinsamt!! Var bara att köra hem och hämta! Så snart är det filmtajm :)



Ja det var ju Melodifestivalen igår! Hade på det på radion igår för att försöka hänga med under tiden men det var lögn i hel***e då vi hade riktigt mycket att göra! Fattar inte vad svt har tänkt med reprisen! Nu får jag gå och vänta hela dan på att få se den eftersom dem visar den 23.25 inatt. Undrar vad det var för nöt som kom på den briljanta ide`n. Ska se den och sen skriva vad jag tyckte om första delfinalen inatt eller nån gång imorn. Blir lite knivigt eftersom jag börjar tidigt imorn och jobbar länge!! Vet iallafall hur resultatet blev igår!

Danny och Swingfly till final

Pernilla och Jenny Silver till andra chansen.

Hade ju 2 rätt i min tippning iallafall! Eller hela 3 om man ser till hur jag tippade topp 4! Men jag undrar bara hur kunde Swingfly gå direkt till Globen? Var dem verkligen så bra. Tycker som sagt att Silver skulle tagit den platsen! Men hur kunde Le kid åka ur. Det är ju löjligt...Vad tyckte ni om gårdagens första deltävling? Vad jag förstår ska öppningsnumret och låtarna/bidragen ha varit väldigt bra men allt annat mindre bra..? Jaja jag får se senare! Nu blir det söndagsmiddag alà Henke. Kycklingfilé med ugnsrostade rotfrukter, chevrécreme och sallad!! Gött...

Luleå Delfinal 1.

YES nu är det äntligen dags för hela tjottaballongen som Luuk hade sagt att dra igång!! Tycker alltid det är lika roligt att följa denna musiktävling!!


SVT

Här är alla som tävlar ikväll fast det borde ni redan veta vid det här laget kan man tycka!!

Jag har tjuvkikat lite på kvällens bidrag på svt så tänkte skriva lite vad jag tror om kvällens utgång...
Vad jag har förstått så ska detta vara den starkaste delfinalen nånsin och det är jag beredd att hålla med om efter det lilla jag har sett. Nästan för bra för det är nog flera bra låtar som i en annan delfinal lätt hade gått vidare..
Det känns precis som att årets Melodifestival har moderniserats ordentligt och det tycker jag om!!

Jag tror så här:

Danny och Jenny Silver till final

Le Kid och Pernilla Andersson till andra chansen

Dannys sjukt moderna nattklubbsdiscolåt tror jag kommer bli riktigt coolt på scenen och det är inte konstigt då han flugit över Britney Spears koreograf. Jenny Silver har gjort en helomvändning om man jämför med hennes medverkan från förra året och det är positivt. Nu satsar hon på en klassisk schlagerlåt i riktig ABBA ripoff och jag tycker det är riktigt bra. Klassisk schlagerlåt fast riktigt modernt gjort. Tror till och med att den skulle kunna vinna hela alltet faktiskt!!! Le kid är ju också modernt och färgglad pop som jag gillar och hamnar dem inte i topp 4 ikväll är det helt galet. Pernilla Andersson har en riktigt fin P4 låt som garanterat kommer spelas sönder där efter tävlingen. Lite Winnerbäck stuk är det över den och också kvällens enda låt på svenska färför tror jag att den hamnar i topp 4!

Utfärdar lite skrällvarning på Dilbas bidrag med. Verkar kunna bli ett grymt framträdande och låten är riktigt bra. Väldigt mycket Kylie Minogue över det hela men jag är rädd att det kommer bli platt fall för henne ändå för Dilba själv passar inte in med låt/framträdande och det känns bara fel. Tror att det skulle varit en helt annan artist.

Jaja, ikväll får ni se och jag får vänta tills reprisen imorn eftersom jag jobbar :(
Vad tror ni om hur det kommer gå ikväll? Kommer ni ens att kolla på spektaklet? Det brukar ju vara så att alla man frågar om dem ska se på den säger nej men ändå är det alltid 3,5 miljon tittare.....Konstigt det där...

Nu blir det jobb! Ha en toppenlördag/ Hörs imorn för ikväll blir det nog party party!!!!


Work

Nu blir det att bege sig till jobbet för ett långt pass. Afterwork och Tapas är det som står på schemat idag som alltid på fredagar!!

Såhär såg det ut för nån vecka sen i Tapasbaren..



Nej nu får jag skynda mig till jobbet! Ha en fab fredag :)

Massage!

Äntligen har jag landat hemma i soffan efter en lång dag på språng!! Fått massage inte mindre än två ggr idag vilket är toppen. Första var hos sjukgymnasten som jag går till en gång i veckan för att hålla min migrän/huvudvärk i schack! Massageomgång nr 2 var hos bästa Anette på muskelvården. Tycker absolut att man ska boka tid hos henne om man har problem med värk mm. Bara klicka på hennes namn! Hon har magiska fingrar!!

Rände runt lite i stan med innan det blev jobbet resten av dagen!! Massa förberedande av mina älskade Tapas på vår afrterwork. Tycker det är så kul att jobba med!! Blir nog att kolla lite på säsong 2 av Desperate Housewifes nu som jag fick i julklapp. Redan avverkat 1:a säsongen! Grymt bra kärringserie det där men jag gillar den!!

Såhär har jag sett ut idag...


Solglasögon  Nelly
Halsduk Bondelid
Jeanskjorta Ljung
Kofta Bondelid
Jacka Emilio

Och naken på nedre halvan av kroppen....?;)

Nederländerna...

Godmiddag...kom hem sent från jobbet igår så då fanns det inte nån ork att uppdatera! Nu håller jag på att fixa mig för att åka iväg på massage hos sjukgymnasten...ska bli gött!! Efter det blir det lite rännande på stan och sen direkt till jobbet så kommer inte vara hemma förrens ikväll nån gång. Uppdaterar då såklart om jag hinner med :) Ha en toppentorsdag!!

Såg vilket bidrag som kommer representera Nederländerna i ESC och jag trodde inte det kunde bli sämre än förra årets bidrag men oj vad jag hade fel....
Såhär såg det ut för Nederländerna förra året..



Pinsamt dålig låt. Såhär ser vad jag redan nu kan utse till årets sämsta bidrag i ESC ut. Rena sömnpillret!



Kan sätta 1000 spänn på att den här inte kommer komma topp 10 i finalen som jag inte ens tror att dem kommer ta sig till....

Emilio OUT Reunion IN

Jag har varit lite ledsen över att MQ har valt att plocka bort ett utav mina favoritmärken ur deras sortiment. Tycker att Emilio har gjort lite annorlunda kläder med en grym passform som har passat mig kanon. Ibland kan jag komma på mig själv med att ha en Emilio outfit från topp till tå på mig!

Men nu ska jag inte vara sån. När något försvinner ersätts det ju oftast utav något och så är det även i detta fallet! MQ har plockat in ett märke som heter Reunion. Tycket kläderna ser riktigt snygga ut och påminner lite om Emilio så jag tror att det kommer bli kanon det här!


Le Kid

Som jag diggar Le kids bildflört med Glee inför deras Melodifestivalmedverkan nu på lördag. Bara detta gör att dem är värda några extra röster!!. Attsingen att jag jobbar.


Meck

Håller på & fipplar med designen så det kan nog se lite konstigt ut här ett tag! Just so you know.

Love and other drugs

Var som sagt på bio med en polare i söndags efter jobbet. Love and other drugs med Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway i huvudrollerna.



Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna film....Mamma & moster gick visst och kollade på den för några dagar sen och jag kan ju säga att detta är en film som jag INTE skulle gå på bio och titta på med dem....Mycket sex och MYCKET naket. Anne Hathaways bröst hoppade fram inte bara en två eller tre gånger. Uppskattades men det var jag inte förberedd på...Var mycket hud om man säger så från båda skådesplarna..



Vi kan väl säga att vi inte riktigt visste vad det var för film vi skulle se (Eller så var det just det vi visste!!??)

Trots all nakenhet så handlade filmen om Jamie Randall (Jake Gyllenhaal) en riktig player som charmar byxorna av vilken kvinna som helst. Det är just av denna anledning som han får sparken från en elektronikkedja och istället ger sig in i läkemedelsbranschen med allt smutsspel som det innebär. Han är inställd på att klättra snabbt i karriären men så en dag träffar han Maggie Murdock (Anne Hathaway) Han faller för henne och dem har vilt sex. Han vill ha mer än det men hon är bestämd på att dem inte ska ha en relation. Anledningen till detta är att hon är sjuk i parkinson.

Det är här filmen börjar spreta lite för mycket och jag upplever lite att det är två olika filmer jag ser. Första halvan känns som en romantisk komedi och andra som ett seriöst drama när dem ska börja visa vad parkinson gör med en människa och en relation... Jag tycker om att dem gör det men det känns som att dem har svårt att väva ihop filmen till ett. Det som räddar filmen är kemin mellan Gyllenhaal & Hathaway. Man känner verkligen kemin mellan dem och jag ser fram emot fler filmer med dem i huvudrollen. Deras insats och Jamies störtsköna bror Josh gör att filmen får 3 av 5! 


Ledig dag!

En sån här dag när det smattrar spikar mot fönstret och är allmänt grått och trist är det skönt att vara ledig och befinna sig inomhus! Våren känns ganska långt borta men då kan jag bara titta på soffbordet där jag har färska tulpaner med körbärskvistar ståendes. Då känns våren genast inte så långt borta. Mina tankar börjar vandra och jag njuter av att ha en resa framför mig som inte är allt för långt borta nu....



Men just det, back to reality och det regn & snöblandade vädret! Är väl lika bra att fortsätta städa, vika tvätt och röja i min walk in closet...

Vårjackor!

Häromdagen blev det lite spontanshopping! Var inne en sväng på H&M och hittade en drömjacka! En trenchcoat i mörkblått! Har i flera år varit ute efter en trench men aldrig hittat någon som suttit bra och varit i rätt prisklass! Men plötsligt hängde den där! Jag slog till direkt men det kom jag att ångra igår då jag fått mail om att H&M har rea under tre dagar på nätet och just på trenchen som jag köpt. Har klickat hem den nu på nätet för halva priset och får snällt lämna tillbaka den till affären...Yes där sparar man pengar!!



Ett hett vårtips till alla killar därute. Köper ni den på nätet nu så får ni den för 399:- och köper ni den i affären får ni punga ut det dubbla 799:-

Blev ytterligare en vårjacka inköpt på H&M som jag inte kunde låta bli! En riktigt snygg vit som jag också velat ha bra länge. Kommer bli snyggt till våren med ett par slitna ljusa jeans och vita skor.



Gillar framförallt dem svarta och röda detaljerna längst ner på jackan. Kommer även bli snyggt att matcha med svarta eller röda skor till jackan!! Vill ni köpa  denna jackan så kostar den endast 299:- och finns även i svart!  Vad tycks om jackorna??


RSS 2.0