Desperate Housewives - Last seasonDå var det höstpremiär för tisdagsmys med syrran!! Som vi har väntat. Detta betyder att nu är det även dags för det första avsnittet på den sista säsongen att visas här i Sverige. Vi ligger mindre än 2 veckor efter USA vilket är coolt så man slipper råka läsa massa saftiga avslöjanden om vad som redan visats i USA. Har längtat efter denna dagen hela sommaren. Kommer ni ihåg vad som hände i säsongsavslutningen sist? Knappt jag gör det....Blev inte Paul skjuten? Lynette och Tom var påväg att skiljas....Jaja snart får vi se vad Marc Cherry har hittat på i den absolut sista säsongen. Hoppas att den kommer avsluta på topp!!

Här är en resume av de 7 föregående säsongerna...Vad tycker ni, var det rätt beslut att låta detta bli den sista säsongen?

Kommentarer
Postat av: Johan Hermansson

Helt utan tvekan en av de bästa serierna, någonsin! Så tråkigt att de lägger ner. Verkligen dåligt tycker jag! :DIntressant blogg förresten! Kul med mycket film och den biten, som råkar vara en av mina största laster med, haha!

2011-10-10 @ 19:30:55
URL: http://www.Garbomannen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0