It aint over....

Verkar som att ryktena är sanna!! Charlie Sheen är påväg tillbaka till tv-rutan och kommer snart att synas i en splitter ny serie! Serien heter Anger Manegement och baseras på en utav mina favoritfilmer, komedin Anger Manegement från 2003. I filmen spelar Jack Nicholson terapeuten Buddy Rydell och Adam Sandler spelar Rydells patient som får stå ut med sin minst sagt oberäkneliga terapeut...



I ett uttalande säger Charlie att han har valt att vara med i Anger Manegement då det är ett bra koncept och eftersom han ska få jobba ihop med sin favorit producent Joe Roth. Herrarna har tidigare jobbat ihop i filmer som The three musketeers och Young Guns. Mr Roth verkar vara glad att få jobba ihop med Charlie igen och i ett uttalande säger Roth att han har "otrolig talang och begåvning för komedi"

Vad tycker ni om detta? Låter ganska kul om än lite mossigt...

Frågan är bara vilken tv-kanal som kommer vilja jobba med Charlie Sheen igen?

Vad händer då med hans förra serie 2 1/2 Men? Den är på gång och det är inte alls långt kvar innan det är premiär för den, nu med Ashton Kutcher istället och han verkar inte spara på något med tanke på denna nya reklambilden....



Vad tycker ni om detta? Borde dem lagt ner serien istället för att göra en fortsättning....Kommer ni kolla på nya 2 1/2 men? Jag som har följt serien från första början kommer absolut att fortsätta kolla, inte minst för att se hur dem ska kunna förklara bytet av huvudrollsinnehavare på ett snyggt sätt! Hur sjuttsingen nu det ska gå till?

Kommentarer
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej! Jag har en tävling i samarbete med Solentro. Alla som tävlar får 150kr att handla för. Hoppas du vill vara med! :D kram!

2011-07-23 @ 23:34:05
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0