Glee News

Förändring på gång? Det finns skvaller om att Glee kommer göra som Skins. Alltså att dem byter ut hela casten efter att dem går ut high school och ersätter dem med ett nytt gäng. Svårt att se att det inte kommer bli så. Men tills dess är det lite annat på gång. Som jag skrivit för ett tag sen går det ett program i Usa som heter Glee Project. Där ett gäng personer tävlar om en plats i programmet.

Men det är även annat på gång i orginalcasten. Blaine (Darren Criss) och Mike (Harry Shum Jr) har blivit uppgraderade till regulars i programmet vilket innebär att dem är kontakterade för hela säsong 3. Detta betyder dock att någon annan får stryka på foten för att ge plats år karaktärerna Blaine och Mike. Denna personen är tyvärr Sam (Chord Overstreet) som får lämna serien. Men tydligen kommer han dyka upp i nåt eller några avsnitt i säsong 3 så vi är förhoppningsvis inte helt av med honom.



Vad tycker ni om det här? Tycker det är lite synd att Sam åker ut i förmån för Mike som faktiskt inte sjunger i serien...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0