Lena Philipsson!

Satte klockan på väckning idag i lagom tid till reprisen av melodifestivalen. Någon vettig människa som har kommit på att man inte bara ska sända reprisen runt midnatt söndag kväll! Tack för det.... Grym tredje delfinal var det igår, men det tar jag i ett senare inlägg.


Lena Ph säger jag bara. Denna Milf för det är vad hon är. Så het och då menar jag inte bara hon utan hela sättet hon ägde hela sändningen på och totalt körde över alla tävlande artister. Jäkligt synd att man inte kunde rösta på henne!! Först öppnar hon hela tjottaballongen med sin nya singel Idiot. Hur mycket värdefull reklam var det inte där. Galet bra och såhär såg det ut för er som missade...



Efter det styrde hon upp den ack så tråkiga mellanakten med Peter Stormare och hans alterego Hurricane och gjorde den faktiskt riktigt ehhhh (skojig!) Hennes låt i mellanakten blev en ny version av dansa i neon fast på engelska ihop med de rockiga killarna i Dead by April. Fast allt detta vet ni väl redan? Sjuuuukt bra iallafall och den har ni här..



Vad tyckte ni om uberheta Lena Ph igår?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0