Upp och Ner eller Ner och Upp....

Puh vad skönt att vara hemma efter en hel dag på vift. Min vän Katta som bor hos mig för andra vändan denna gången har somnat som vanligt på soffan. Vet inte vad det är med min soffa som gör att alla somnar...hm??

Varit en riktigt jobbig dag. Började väldigt ner och fortsatte neråt, men sen vände det uppåt igen som tur var, därav rubriken! Jobbat tidigt idag med lunch och fortsatte sen med att planera och förbereda massa. Har galet mycket att göra på jobbet, nästan lite för mycket just nu. Skulle lätt kunna jobba dygnet runt för att få koll på allting. Härligt dock när man lyckas lösa allt på något konstigt sätt!!


Såhär ser en liten del av min dag ut på jobbet. Massa stora bokningar!!

Efter att jag hade jobbat färdigt idag var det bara att svida om för det stod bio på schemat med vännerna! Nästan så dem fick rycka ut mig från jobbet för att hinna dit i tid! Apornas planet blev det vilken var väl värd pengarna! Tyckte det var en riktigt bra film! Kommer ett inlägg om den filmen en annan dag! Efter bion träffade jag och Katta upp en jobbarkompis till mig som har slutat och ska börja plugga, för en liten avskedsmiddag....


Pontus högg in på maten som blev....

Pios klassiska köttplanka som alltid är ett säkert kort!

Jag och Katta som sover så gott här bredvid mig!!

Skönt med ett fint avslut på denna långa dag med bio och skönt uteserveringshäng med vänner! Nu dags för ett avsnitt av Desperate Housewifes innan det är dags för mig med att sova!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0