På planet!!!!

Oj oj vilken pärs det har varit att komma hit!! Började imorse med att jag försov mig....Blev väckt av brorsan som ringde. Tur att allt var förberett för färd. Bara att slänga sig i bilen....Sen påvägen upp pajade växellådan på ena bilen. Som tur var gick det ända fram till flygplatsen. Puh vad stressande!!! Sen det sjukaste av allt.....Mammas killes pass hade gått ut. 1000 spänn senare var ett temporärt fixat!!! Haha...känns nästan lite som att någon vill säga nåt...

Nu lyfter snart planet och vi har nästan 13 timmars flygplansfärd framför oss!!
Hörs när jag är framme om allt funkar som det ska!! Kan knappt fatta att jag ska ha semster....


Planering

Kom nyss hem från jobbet. Blev en lång dag där idag med eftersom jag måste planera de dryga 2,5 veckorna som jag är borta in i minsta lilla beställning, meny, scheman mm, mm! Blir alldeles snurrig i skallen utav allting. Sen när jag kommer ifrån jobbet fortsätter jag planera i huvudet hit och dit samtidigt som jag måste fixa allt hemma och inför resan. Börjar känna paniken komma krypandes nu. För er som inte känner mig är jag en perfektionist och måste ha ordning och reda runt mig. När jag ska resa brukar jag typ en månad innan avgång skriva packningslista och fixa och dona, en vecka innan börjar jag packa!! I know i´m cracy! Nu sitter jag här två dagar innan vi åker, ingen lista och har inte ens börjat packa. OMG. Sen ska jag vara igånh hela dan imorn med....Kommer nog däcka på planet!

Nu ska jag se färdigt på BB sen ska det packas, fixas, betala räkningar och massa annat. Tur att man är en nattuggla! Hörs imornkväll för ska klippa mig tidigt imornbitti och sen blir det jobbet direkt efter. Ha det bra alla :)

Ny vecka

Skönt att den fullspäckade helgen är över och det är ny vecka igen. Denna vecka har man längtat efter galet länge. På onsdag lämnar vi detta landet och beger oss iväg till Thailand. Ska bli underbart. Börjar få lite panik just nu för jag hinner inte riktigt med allt. Har kanon mycket att ordna på jobbet nu de två sista dagarna innan resan. Fixa packningen,  allt här hemma. Katten ska lämnas på katthem, tur att mamma fixar det och tar båda katterna samtidigt. Hinner inte ens fixa all tvätt för är ju inte hemma nåt så tack mamma igen för att du fixade tvätten för första gången sen jag flyttade hemifrån. Första och sista gången......

Igår var det en stressig söndag. Var hemma och firade syrrans födelsedag. Alltid lika mysigt med familj/släkt. Hon fick bara en liten present eftersom det blir roligare att fira henne rejält i Thailand istället!!

Bjuder på en liten bild på mig & mitt underbara lilla kusinbarn Cornelia. Sååå söt!!



Efter födelsedagfirandet blev det att bege sig iväg till Halmstads stadsteater i folkparken för att gå på teaterföreställningen MOD där min polare Tim är med i föreställningen. Galet kul att se honom med i en teaterföreställning. Riktig stjärna!!! Kan jag rekommendera alla halmstadbor att gå på. Kostar bara 120 kr och varar i 2h 20min. Värt pengarna! Kika in r om ni vill gå och kolla på den. 4 föreställningar är det kvar tror jag!!

Sen kom jag hem och joinades av en kompis!! Blev mycket prat och så skulle vi kolla på film. Blev två stycken som vi stängde av efter typ 20 minuter eftersom dem var såååå sjukt dåliga. Dåligt spenderade 38 kr där!!!

Nej nu måste jag springa till jobbet. Har galet mycket att göra där!! Hörs ikväll om jag hinner :)

Sextortyrtorpet



Hur sjukt är inte detta?? Strax utanför Halmstad hittade några amatörfotografer ett övergivet torp med vad tidningarna beskrev som en sextortyrkammare i källaren där dem tror att någon hållits fången och torterats med olika perversa "lekar". Är det inte något brott som har begåtts tror dem att det kan vara någon filminspelning som har gjorts i källaren men isåfall undrar man varför allt lämnats kvar, sexleksar, vuxenblöjor, utrutning mm.


Det ser ju helt galet ut iallafall och hoppas man får reda på vad som egentligen har hänt. För nyfiken är jag!

SÖNDAG

Känner mig helt slut men det finns ingen tid att vila här inte. Hela dan är fullspäckad. Hann inte skriva igår då jag jobbade 13 timmar. Eftersom det är lönehelg var det riktigt mycket att göra men allt flöt på hur bra som helst!!

Har varit igång ett bra tag här hemma och håller på och tvätta och fixa. Ska snart bege mig iväg hem för lite födelsedagsfirande även denna söndag. Syrran fyllde år i torsdags så nu är det dags att fira henne. Ska bli skoj. Efter det blir det att gå och kolla på en teateföreställning som en kompis är med i. Sen får jag skynda hem för då kommer det några kompisar för lite mys, skvaller och film. Underbar söndag med andra ord!!

Kollade precis in lite på reprisen av körslaget. Hur kunde Jasmine åka ut. Svenska folket röstar som vanligt helt åt skogen. Dem kör en cool modern Beyonce låt och tant Ann-Louise kör urgamla piccadilly cirkus. Nej helt fel som åkte. Coola Jasmine skulle gått hela vägen till final!


Bild Tv4

Nej nu blir det duschen och fixa till sig! Ha en fin söndag alla....

Mycket på G...

Förlåt för dålig uppdatering men blir så när jag aldrig är hemma längre....Stiger upp ur sängen på morgonen, ger mig iväg och kommer inte hem förrens sent på kvällen/natten! Hade inte varit fel med fler timmar på dygnet ibland. Igår var jag på akupunktur och blev laddad med nålar och ström så jag ska klara mig utan migränattacker under semstern. Köpte ny resväska gjorde jag med så nu är det bara pengar som ska växlas med sen är nog allt avscheckat på listan inför resan!!! Härligt. Sen spenderades dagen på jobbet och efter jobbet firade vi av min underbara kollega Frida på hennes sista dag på jobbet. Nu ska hon gå vidare på en annan restaurang och jag kommer sakna henne mycket.....Det blev tårta, skumpa ,vin, shots och rosé på en torsdag. Riktigt kul hade vi, men man var ju aningen seg idag när man skulle upp!!! Haha, då är det kul att ha ett 12 timmarspass framför sig ;)



Haha, den mest klassiska bilden av dem alla! Min fina vän Tessan som aldrig visar sitt ansikte på bild....

Filip, Frida och jag hade riktigt kul :)

Idag fredag har jag varit på jobbet hela dan. Kom hem för ett tag sen. Tog in min gamla kollega idag som ska hoppa in och hjälpa till när jag är på semester. Riktigt kul att jobba med honom, kändes som på the good old days. Nu kommer jag kunna slappna av på semestern och veta att det kommer funka när jag inte är där!! Nej nu blir det snart sängen för ska snart vara på jobbet igen. Orkar jag så hörs vi imorn annars får det bli på söndag.

1 vecka kvar....

Woohoo. Bloggar från min nya data and im loving it. Allt gick super fram tills att den gamla rautern kopplades bort med det fasta nätet och den ny rautern med mobilt bredband kopplades in. Då ville inte saker och ting sig så då var det tur att lillebror var påväg. Han fixade resten men det tog sin tid och jag tror faktiskt inte att han heller vet hur han fick igång det tillslut. Han hävdade att det mobila bredbandet låg nere och att det var därför det inte gick igång som vi ville! Jo jag tackar....Men nu funkar allt som det ska! Underbart med syskon och tack igen brorsan för hjälpen! Nu har jag snart laddat hem alla program jag behöver på datan med. Allt går bara man har viljan, för särskilt kul tycker jag inte sånt här är...

Som ni ser på rubriken är det alltså bara en vecka kvar tills SEMESTER. Vid den här tiden nästa vecka sitter vi på planet till Thailand och har inte så långt kvar tills landning. Kommer bli så jävla skönt. Är i något slags mellanting just nu tror jag. Mitt huvud börjar gå på semster känns det som och jag känner mig nästan lite snurrig. Har hur mycket som helst att styra upp på jobbet dem kommande dagarna så mitt huvud får snällt hålla sig kvar i sverige ett tag till.

Första veckan kommer vi bo i Patong på hotell Baumanburi som ser ut såhär


Andra veckan rör vi oss vidare till Kata Beach och kommer bo på hotell Casa del Sol som ser ut såhär..



Som jag längtar, shoppade ett par nya badbyxor idag med så nu är snart allt fixat inför resan. Växla pengar och shoppa ny resväska med så e jag klar!!

Ny Data.

Så, då har det spenderats pengar såhär en vecka innan resan. Bra där Henke! Blev en ny lite minilaptop från HP. Mycket nöjd och att jag köpte den på Onoff av en polare gjorde saken betydligt lättare. Då kunde jag ställa alla mina frågor utan att känna mig dum och trög...haha! Gjorde även något som jag verkligen tycker illa om. Köpte ett mobilt bredband från min operatör Tele 2 istället så nu ska jag säga upp mitt fasta bredband och hemtelefon (som aldrig används ändå) och gå över till detta mobila som är 3 ggr snabbare och bättre. Känns bra men jag avskyr att hålla på med sånt här för jag tyvcker det är så krångligt. Var inte längesen jag bytte från Telia till Tele 2 och nu ska jag ändra på det igen. Puh, hoppas det går bra för sånt här är verkligen inte min grej.



Nu ska här pillas med grejerna så får återgå till allt. Håll tummarna för att jag inte sliter av mig allt hår i processen ;)

SPRING 2011 D&G











Datorer

Är ledig denna måndag. Fint sätt att börja veckan på! Håller på och donar här hemma. Var iväg och vaccinerade våra katter innan eftersom vi ska lämna dem på ett katthem när vi åker iväg på semster. Måste ha tag i en ny resväska med eftersom min gamla inte hänger med riktigt längre. Behövs en updateririing på den fronten. Får väl se vad jag får tag i.



Min laptop kraschade som sagt för ett tag sen och jag är sugen på nåt nytt. Vill gärna köpa något litet och smidigt som fungerar bra att ha med sig när man är iväg och reser. Jag har min stationära hemma kopplad till min flatscreen så något smidigt upp till hade inte varit fel. Har varit inne på någon liten mini pc som den Hp till vänster som jag gillar skarpt men så såg jag att om jag lägger till typ 1000 spänn kan jag lika gärna köpa en I-pad! What to do?? Värsta I-landsproblemet här ju. Fick huvudvärk av allt på onoff så slutade med att jag lämnade affären tomhänt....haha! Jag suger på allt som har med elektronik att göra och säljarna kan säga vad som helst så går jag på det. Det är precis som när man är på banken och nickar ja till allt och ställer en fråga om något igen och min banktjej förklarar det än mer ingående och frågar om jag förstår nu. Ja nu förstår jag såklart, jaha det var så du menade :) Sen går man därifrån som ett stort frågetecken!!! Får sova på saken så kommer jag kanske fram till något..

Nu ska jag fortsätta fixa här hemma o lite käk kanske magen behöver med...? Såhär har jag sett ut idag när jag sprungit omkring i alla affärer.

Jacka: Emilio
Jeans: Nya från Cheap Monday
Jeansskjorta: Ljung
Ökenkängor: Legend
Sjal: Jack & Jones

Just det....note to self!! Ring frissan imorn...

Körslaget!!!

Kollade på reprisen av premiären av körslaget innan idag! Var det någon annan som kikade på det i lördags? Är det något sånt här program som jag verkligen tycker om så är det körslaget. Det är som en enda stor vitamininjektion av ren glädje! Har man tråkigt ska man kolla på det programmet. Jag menar underbara körledare, vanliga svenssons som får chansen att vara med i en kör och sjunga för svenska folket och enbart sprida glädje. Vet inte hur det är med er andra men jag blir på grymt bra humör av det programmet.

Årets deltagare är Andreas Johnson, Lisa Miskovky, Ann Louise Hanson, Gabriel Fors, Jakob Samuel, Casper Jarnebrink och Jasmine Kara. Någon som har en favviskör redan?


Bild Aftonbladet.
Nu till ett inte så litet problem. Hur i helv**e kan Gabriel Fors få vara med och tävla. Missförstå mig inte nu, jag tycker om honom men han är ju en professionell körledare som är känd som just det KÖRLEDARE och förra säsongen satt han i programmet som expertkommentator. Det är helt fucking bananas! Eller är det bara jag som reagerar?

Trots detta var det några körer som stack ut lite mer än dem andra som jag fastnade för! Jasmine Kara (vem är hon?) tyckte jag om, kändes modernt! Gabriel Fors var bäst, riktigt bra men det är ju som sagt inte så konstigt. Sen var såklart Johnson bra med. Där har ni mina topp tre körer! Vad tyckte ni om premiären av körslaget?

Sunday Night

Hemma från trevligt firande hos födelsedagsbarnet min äldsta bror Tobias som fyller 27!!! Är helt galet vad tiden går fort. Han ville inte ha någon present eftersom vi strax åker på semester och kommer fira honom lite där istället men han känner ju oss och en hel del presenter fick han ändå! Av mig fick han en gigantisk stor svart mysig badrumsmatta. Kanske inte roligaste presenten men han behövde den! Tror han blev nöjd med presenten iallafall eftersom han inte trodde han skulle få nån!!

Blev mycket prat om den stundande semestern som alla ser fram emot. Kommer inte ihåg om jag skrivit om detta innan här men det är till THAILAND vi ska åka hela familjen i 2 veckor! Åker den 30/3. Med tanke på att jag bara hade en veckas semester förra året och det är drygt ett år sen är jag i otroligt stort behov av det nu.

Blev ingen personalfest för mig nu för jag orkar faktiskt inte. På fyra dagar har jag jobbat över 50 timmar så är helt slut i huvudet och kroppen och jobbet lockar inte direkt kan jag säga! Tråkigt men sant! Men finns alltid nästa, dröjer nog inte långt tills dess om allt är som vanligt gällande våra p-fester!

Bjuder på en dagens outfit. Körde en liten premiär av min nya trench! (Lite för kallt för det men skitsamma!)


Födelsedagsfest & Pesrsonalfest

Mycket fest denna söndag!! Igår jobbade jag 14 timmar så hann inte med att blogga varken innan eller efter jobbet då jag kom hem mitt i natten. Hade jättemycket att göra igår med vilket är otroligt roligt. Halmstadborna verkar gilla min mat och det tackar jag för ;) Idag har det fixats lite här hemma men skulle verkligen behöva lite ledigt för att ordna till det här hemma. Nu blir det födelsedagsfest för att fira min storebror och efter det blir det jobbet för personalfest om jag orkar med det. Är så trött och sliten...

Ha en fin Söndag nu!

Fredag på jobbet!

Sorry för dålig uppdatering men det blir tyvärr så när man jobbar 13 timmarsdagar. Orkade aldrig skriva igårkväll efter jobbet då jag var för trött. Som sagt har jag haft mitt fredagsmys på jobbet som alla andra fredagar. Har jobbat alla fredagar detta året :) Oh so fun. Hade ännu mer än vanligt idag men det gick kanon och då är det verkligen roligt att jobba! Imorgon väntar en lika lång arbetsdag igen så kommer nog inte hinna blogga innan jobbet. Haha får snart börja blogga från jobbet känner jag!



Tänkte att det kanske är dags att skänka en tanke och en slant till det hemska som har hänt och händer i Japan. Gör som jag och skicka iväg ett sms med texten AKUT JAPAN till nummer 72900 så bidrar ni med 100 kr!

Jag är faktiskt medlem i en annan bra grej då jag tycker miljö och natur frågor är extremt viktiga. Naturskyddsföreningen är jag med i och skänker 100 kr till dem varje månad. Är det något vi måste värna om och ta hand om är det vår natur. Utan en bra natur fungerar inte vi. Är ni intresserade av att gå med kikar ni in här.

Off the Map

Jobbade som sagt igår så missade premiären på Greys Anatomi och denna nya serie Off The Map som är gjord av samma skapare till Greys, grymma Shonda Rimes. Var det någon som kollade på detta igår? Måste man kolla in för det kan nog bli ganska bra det här tror jag. Nu måste jag kila. Ska iväg på en mässa nu och efter det blir det jobbet resten av dan, Ha en toppen torsdag nu :)


13 timmar!

Sådär. Då var man hemma igen efter 13 timmar på jobbet. Gick otroligt snabbt ändå, det beror väl på att det finns 1000 saker att göra hela tiden! Idag blev jag så galet lycklig och en enorm sten börjar lätta från mina axlar! Jag anställde en sous chef! För er som inte vet vad det är ska jag förklara. Enkelt beskrivet är det min andra kock som har ansvaret när jag inte är där och styr upp det så att jag får vara ledig när jag är ledig. Har varit väldigt svårt att hitta rätt person till detta men nu tror jag det blir bra. Nu kanske jag kan sluta ha ont i magen över jobbet och klara av att släppa det när jag inte är där för detta är något jag mått dåligt över länge. Nu kommer jag nog kunna vara lite ledig med. Underbart! Tänk att vara ledig en fredag,lördag och söndag. Har jag inte varit hittills i år!

Hörde på radion innan idag att den nya idoljuryn är bestämd!! Båda Baggarna är kvar men tråkigt nog lämnar Andreas Carlsson oss och ersätts av Alexander Bard och Pelle Lidell (who is that?)

Vad tror ni om detta då.? Tycker det är synd att Andreas slutar och Pelle kan jag inte säga  något om eftersom jag inte har den blekaste om vem han är. Synd att det inte blev någon stor kändis/artist som tog hans plats. Alexander Bard vet jag inte vad jag ska säga om. Hiss/Diss?? Får nog bli en liten liten hiss trotsallt. Han är en udda, färgstark karaktär som säkert inte kommer skräda orden så det kan nog bli lite kul. Sen har vi programledarna!



Jag är nog en av ganska få som kommer sakna Jihde! Tycker han funkade bra och hade stenkoll på allt. När jag hörde att Pär Lernström skulle ta över så tänkte jag nja det här kan kanske bli bra och när jag senare hörde att Cecilia Forss ska bli hans sidekick blev jag redigt glad!! Tror att dem kommer funka kanon ihop. Kan nog bli ganska bra allt det här för Idol trots allt!! Eller vad tror ni?

SPRING 2011-TRUSSARDI











Desperate Housewifes is back


Bild: Kanal 5

Ikväll är tisdagsmyset tillbaka i sitt esse! Först Sofias Änglar, sen hemmafruarna följt av cougartown och som grädde på moset avslutas tv-kvällen med In the middle. Tisdagar är helt klart bästa tvkvällen och det är endast en kanal som gäller. Kanal 5!

Efter flera månaders uppehåll är dem alltså tillbaka. Vem var det då som sköt Paul Young? Kommer Lynette få reda på att Tom haft ihop det med den nya frun på Wisterea Lane som också är hennes gamle vän. Hur går det för Brees romans med Keith nu när Orson är tillbaka och hur ska stackars Gabby klara av det faktum att hennes dotter egentligen inte är hennes riktiga dotter? Frågorna är många och jag älskar det! Hört rykten om att någon manlig karaktär ska lämna serien och att en kvinnlig karaktär kommer bli sjuk!! Vilka kan det vara?.....Oliiiiiidligt spännande är det, hoppas att vi får svar på något redan ikväll iallafall!

Nån mer som kommer kolla in fruarna ikväll?

Ledig Tisdag!!

Vilken toppendag! Så skönt att vara ledig idag med, rena lyxen. Har inte gjort så mycket än idag. Tog en lång sovmorgon. Slappat framför tvn och datan och bara njutit av skön musik. Strålande solsken idag som inger hopp om att våren kanske är här. Blir alldeles strax en långpromenad i det fina vädret!


Såhär glad har min lilla kise Zazzu varit över det fina vädret idag. På riktigt bushumör :)

Vad tyckte ni om "Världens bästa Hotell" på 3an igår? Någon som kollade på det? Vilket underbart program det var! Han som hamnade i receptionen är helt klart min favorit. Vilken underbar kille! Kommer helt klart att fortsätta kolla på detta!

VÄRLDENS BÄSTA HOTELL

Snart är det dags för premiär av "världens bästa hotell på 3an. En realityserie med ett gäng sköna karaktärer som har nån form av funktionsnedsättning. Dem får varsin praktikplats på Clarion Collection Hotell i Eskilstuna och vi kommer få följa dem i 8 avsnitt, Kommer nog bli lite i samma stuk som "I en annan del av köping. Det här får man inte missa. Kommer ni spana in det kl 21?


Strandpromenad!

Kände att jag behövde komma bort från allt bara för en liten stund. DÅ brukar jag bege mig till stranden för att sortera tankar och få lite frisk luftt. Underbart härligt med en promenad!

Lite bilder jag tog under promenaden!






Stranden såg lite annorlunda ut idag. Häftigt med all is som tornat upp sig utmed strandkanten.

Cheap Monday

Underbart gött att vara ledig idag. Har som vanligt inte sluppit undan jobbet. Pratat med chefen och varit på arbetsförmedlingen och satt in ny annons att jag söker kock och souschef. Kan inte allt bara lösa sig så att jag kan bli lugn över jobbsituationen för det här börjar verkligen bli jobbigt nu. Nog om detta!

Blev en vända inne i stan innan då jag hört ett litet rykte. Cheap Monday skulle ha slått upp dörrarna i Halmstad. Det hade dem med och jag hittade ÄNTLIGEN ett par svart tajta jeans som jag varit ute efter bra länge! Välkommet tillskott i Halmstad city tycker jag!


Sen har jag gått och spanat på en galet snygg skjorta inne på 13 ett tag och idag provade jag den. Gjorde ju inte direkt att jag ville ha den mindre. Tycker dock den kostar för mycket. 799:-

Galet snygg är den och känner jag mig rätt så hamnar den i min walk in förr eller senare! Provade den ihop med en mysig tröja som jag med vill ha!

Vad tycker ni om skjortan. Ska jag slå till?

Veckan slut

Vilken underbar dag det var igår! Kollade melodifestivalen hemma med delar av familjen. Danny skulle ju ha vunnit men det går lika bra med Eric. Grymt nummer och en bra låt. Går inte detta hem i europa så ja vad ska vi skicka då? Trots att jag inte tyckte det var rätt personer i globen igår blev det ändå en bra final. Var egentligen ingen dålig låt så det var ju kul och det är roligt att det inte är en schlagerfestival längre som förr utan nu är det verkligen en MELODIfestival. Jag menar det var pop, rockballad, svensk visa, schlager, beatels, elvis, rap. Allt möjligt i en salig blandning och det är kul. Fanns verkligen något för alla smaker och det är bra att det har blivit så.

Pausunderhållningen var som vanligt bra!



Jag menar coola Lena Ph, Ola Salo och Nanne Grönvall på scenen. Jag gillar det men varför sliskiga Christer Sjögren som inte passar in med övriga nånstans. Han var säkert med bara för att tanterna skulle få något dem med ;) Sen var det dags för den klassiska omgjorda versionen på förra årets vinnarlåt "This is my life" även i år i rockversion med Dynazty. Riktigt bra och vilken pipa!



Vad tror vi om vinnaren då? Jag tror nog att det kommer gå jättebra! Får väl se men vi har aldrig skickat en ung kille med ett vräkigt snyggt popnummer. Är det Saade som kommer sätta tillbaka Sverige på rätt plats i eurovision. Jag tror det!

Efter Melodifestivalen blev det utgång. Jag brukar aldrig dricka för mycket och blanda hej vilt eftersom jag blir SÅ bakfull och dålig dagen efter att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Vin, öl, drinkar, shots & cider fick jag i mig. Behöver inte säga mer! Jävligt kul hade vi dock och det är det viktigaste. Nu blir det någon film att somna till. Imorn är det ny fullspäckad vecka igen. Underbart!

Äntligen Mellofinal

Idag är äntligen lördagen den 12 Mars här! Jag är ledig idag men har varit på jobbet och styrt upp lite. Jag vet att jag inte borde känna såhär men jag får grymt dåliga skuldkänslor över att jag inte är på jobbet. Jag kan inte alltid vara där och det finns tre dagar under ett år som jag inte jobbar på. Idag när det är melodifestival final. När det är eurovision final och julafton. Då ska jag bara var ledig. Det ska nog gå bra på jobbet idag hoppas jag. Nej nu ska jag försöka släppa tankarna på jobbet. Snart blir det middag med familjen och kolla på mellon. Efter blir det fest och utgång. Underbart!!!

Vad tror vi om ikväll då? Jag har en dålig känsla av att Danny och Eeric kanske tar ut varandra med rösterna och att någon annan kommer smygandes upp och snuvar dem båda på vinste. Hemska tanke! Om jag fattat det rätt har internationella jurun lika mycket makt som svenska folket så dem kan lika gärna avgöra allt! Då kommer det bli liv i stugorna vill jag lova om dem röstar helt emot vad vi vill! Spännande. Frågan är ju om dem kommer tycka att Danny ric är bäst eller om dem charmas av svensk schlager och röstar på Bengtzing/Nielsen. Eller fina svenska Varga. Eller rockiga Borg. Det kan verkligen gå hur som helst!!

I vilket fall som helst hoppas jag det kommer stå mellan pågarna Saade/Saucedo och dem som kan snuva dem på vinsten är Swingfly, Nicke Borg eller hemska tanke The Moniker.

Står mellan dessa killar om äran att få representera oss i Tyskland i år. Kommer bli lika glad vem som än vinner men vet ni vem jag kommer rösta på. Danny boy! Jajamän...

 

Vem tror/vill ni ska vinna ikväll?

 

Ha en toppenlördagkväll/natt. Det ska jag ha :)


32 Bidrag

Tänkte köra en rankning på alla 32  bidrag som varit med i årets melodifestival. Min topp 10 som det borde ha sett ut i Globen bl.a!

1. Danny
Kan vara det coolaste numret i mellon nånsin. Grym dance/partylåt, snyggt nummer och danny jan verkligen sjunga! Vår egen JT!

2 Eric Saade
Snyggt, modern pop, coolt nummer och en låt som fastnar direkt. Detta är något som jag tror kommer gå hem i europa. Jag menar när han han visade sitt ansikte när han delade ut poängen för oss i förra årets esc smälte europa redan då!

3 Love Generation
Citerar Marie Serneholt igen. "Vad hände"? Hur i helvete kan inte dem vara i final. Det är en sån skräll. Något av det mest moderna och snygga nummer med den coolaste tjejgruppen som någonsin ställt upp i detta. Skäms Sverige!

4 Jenny Silver
När hon klev på scenen i den första deltävlingen i år var jag stensäker på att hon på nåt sätt skulle hamna i final men inte. Hade varit bättre för henne att ställa upp i Danmark för då hade hon varit i eurovision. Ett av de bästa sclagernumren och låt på evigheter trots ripoffen på Abba :)

5 Loreen
Min lilla favorit i år är nog detta. Så cool brud, coolt och modernt nummer och galet bra röst!! Att hon inte är i final är rent ut sagt sorgligt, Tror att hon hade funkat kanon i esc!

6 Linda Pritchard
Så fort denna låt drar igång på spottan tänkar jag jäklarns vilken bra låt och så slår det mig att det är Lindas. Älskar denna svulstiga ballad och vilket land som helst hade kunnat skicka denna till esc men inte sverige. Nej nej! Inte ens i final. Än en gång. Skäms

7 Dilba
Har skrivit om denna innan. Galet bra låt men fan vad den inte stämde överens med artisten. Tråkiga nonchalanta Dilba förstörde det för sig själv men låten ja låten går varm i min spotify!

8 Nicke Borg
Det här ar så bra. Rockballad när den är som bäst. Sista halvan av låten när hologramen av Nicke dyker upp och han lyssnar på sitt eget gittarsolo är rent ut sagt magiska.

9 Swingfly
Tyckte först inte riktigt om detta men efter några lyssningar så diggar jag det. Glatt, roligt nummer som är som gjort för esc men borde inte något annat land ha skickat detta bidrag? Påminner mycket om Moldaviens lår förra året.

10 Le Kid
Åh vilket underbart nummer som man blir glad av. Färgglad pop när det är som bäst. Kom bara 5a i sin deltävling! Vad hände där?

Såhär skulle Globen sett ut!!!!!

11Sebastian
12Sanna Nielsen
13Shirleys Angels
14Linda Bengtzing
15Sara Varga
16Christian Walz
17Brolle
18The Moniker
19Sara Lumbholt
20Melody Club
21the Playtones
22Pernilla Andersson
23Rasmus Viberg
24Anders Fernette
25Linda Sundblad
26Anniela
27Simon Forsberg
28babsan
29Lasse Stefanz
30Julia Alvgard
31Elisabeth Andreasson
32Jonas Matsson

Hur hade ni velat att er topp 10 i globen skulle ha sett ut?

21:st century girl

Nu ska jag alldeles streax bege mig till jobbet. Redan fredag igen och dags för afterwork, tapas och cava. Härligt! Tänkkte bara att jag måste visa er grymma lilla miss Willow Smiths nya singel video. Lägger först upp hennes första som är galet grym! "Whip my hair"



Och här kommer hennes nya "21:st century girl" Riktigt bra denna med...





Vad tycker ni om dem? Grymma va? Men nu kommer vi ju till problemet. Tjejen är typ 10 år gammal och jag hade absolut klarat mig utan det här och istället låtit henne vara ett barn och göra det små tjejer gör bäst. Vilket är leka och vara med kompisar och inte spela in musikvideos. Hon kommer bli grym i framtiden iallafall för det är hon redan nui!

Ha en toppenfredag nu, det ska jag ha på jobbet!

I´m a Gleek...

Såg senaste avsnittet av Glee igår och den serien är ju bara för magiskt bra!! Musiken och numren är ju det som är bäst såklart men även handlingen och ämnena dem tar upp är det som gör denna serie så bra. Förra avsnittet tog dem upp alkohol och hur det påverkar ungdomar och i det senaste avsnittet avhandlade dem sex bland ungdomar. Och det blir ju så bra och coolt när dem sjunger om just dem ämnena i sångerna. Nu var grymma Gwyneth Paltrow tillbaka i sin sköna karaktär Miss Holly Holiday och man kan väl säga att hon är för sex...:) Grymma musiknummer var det som vanligt!




Det jag gillar med Glee är att dem även är så aktuella med det senaste. Var inte alls längesen jag lade upp ett klipp med en ny favoritlåt från grymma Neon Trees och redan nu har dem gjort en grym cover på den. Jag gillar´t!

Outlet!

Oj oj vilken lång dag. Började tidigt idag då jag jobbade lunch. Jobbade som vanligt längre än tänkt för att organisera allt. Hade en liten städdag i köket idag med. Alltid lika roligt att få ordning och rent, blir så mycket lättare att jobba då. Efter jobbet blev det storhandling igen. Sen har jag varit hemma och plockat och städat. Kom hem till 15,9 grader i min lägenhet för tredje gången denna vinter. Min hyresvärd är rena skämtet men det fixades snabbt när jag blev arg så nu börjar det bli varmt igen och ugnen med öppen lucka gör såklart sitt. Kul räkning för honom sen!!!! Fått tillbaka min bil idag som har varit på utlåning till lillbrorsan när han skulle upp på kurs till Göteborg i tre dagar. Härligt att ha svarta pärlan tebax och framförallt när han lagat det som inte funkat som det ska. Du e en star lillebror!!

Måste bara tipsa er som är som jag och älskar film!! Spring inom hemmakväll/videomix för där är det värsta outleten på filmer Har köpt hem hela 12 filmer och endast pröjsat 219 kr. Jag gillar´t. Nya filmer är det med och det fylls på med nytt typ varje dag!!



Nu när det har varit så fint väder i några dagar tänkte jag att det var dags att inviga ett par av mina nya vårdojor när jag begav mig av till jobbet! Haha did I choose the wrong day or what? Under tiden jag jobbade utbröt det visst både snöstorm,blåst och hällregn. Perfekt tajming, men snygg var jag på fötterna idag iallafall...



Nu ska det senaste avsnittet av Glee kollas in!!

Home Again!

Blev inget tisdagsmys idag eftersom det var så mycket att göra på jobbet idag. Tråkigt men då ser jag betydligt mer fram emot nästa vecka eftersom Desperate Housewifes äntligen har säsongspremiär igen. Helt galet långt uppehåll har det varit. Eftersom vi alltid kollar det på tisdagarna har jag ju fått låta bli att kolla in det på nätet och det har inte varit lätt att hålla fingrarna i styr kan jag lova. Kommer knappt ihåg vad som hände i säsongsavslutningen. Var det inte Paul som blev skjuten har jag för mig och jag tror att det var hans skumma fru som gjorde det. Hm har för mig at det var någon mer jag misstänkte! Sjukt roligt att det drar igång snart igen iallafall!! Håller på och kollar om serien från början och är inne på säsong 3 nu. Den säsongen som Bree (Marcia Cross) var gravid i vekligheten på och nu i efterhand ser man verkligen hur dem använder sig av allt för att döja hennes mage! Haha. Fan va bra serien är. Lite av en favorit!

Någon som har en favorit bland fruarna? Jag tycker verkligen om alla men Lynette och Bree håller jag nog som favvisar!

Internationella kvinnodagen!

Vilken underbar dag!! Semlornas stora dag, kvinnornas stora dag, alldeles undebart vårväder och 22 dagar till semester. Livet leker!!

Är det bara jag men känns det inte lite mossigt att kvinnorna ens ska behöva ha en dag som är tillängnad dem? Alla dagar på äret är ju ändå både männens och kvinnornas precis lika mycket, fast idag är det alltså damernas lite extra. Internationella kvinnodagen firar vi lite exra idag med eftersom den firar 100 år. Tänk på den tiden var detta betydligt viktigare för kvinnorna än det är idag så stort grattis på er dag idag alla kvinnor/tjejer/damer/fjortisar/tanter som hittar hit ;)


Här är tre starka kvinnliga förebilder som jag anser på olika sätt har använt sitt kändisskap för att slå ner på orättvisor, kämpa för allas lika värde och mänskliga rättigheter. Vilka starka kvinnor tycker ni förjänas att lyftas fram idag??

Ha en toppendag alla kvinnor (och män). Nu blir det fin fin promenad till jobbet så får jag se om det blir någon semla idag!

Mitt 100:e inlägg!

Startade alltså denna bloggen på allvar den 16 januari och nu skriver jag alltså mitt 100e inlägg. Jisses vad snabbt det går. Känns som en bra start på en ny vecka det här. Tycker det är grymt roligt att ha min egna blogg att skriva av sig på och förhoppningsvis inspirera mina läsare och tipsa er om oika saker. Grymt roligt är det att det hela tiden hittar hit nya läsare. Ni färna skriva en liten kommentar om hur ni hit! Blir lika glad varje gång jag ser någon ny person som har kommenterat något inlägg. Keep it up alla fina läsare!

Nu ska jag ta tag i denna fullspäckade vecka. Måste åka iväg nu och inhandla lite grejer till en buffé jag ska servera på jobbet ikväll. Måste skynda mig nu. Ha en toppendag nu mina läsare :)

The Black Swan-My cup of tea?

Jisses vad jag älskar söndagar! Min favoritdag på veckan för då vet jag att jag är ledig. När man har mycket runt sig och jobbar extremt mycket är det inte så konstigt att detta är min favoritdag. Tycker det är rätt skönt att bara vara själv med när man har mycket folk omkring sig hela veckorna. Denna söndag har sett ut som de flesta söndagarna gör. Lååång sovmorgon. Frukost i sängen framför tvn läsandes lördagens morgontidning som jag aldrig hinner med på lördagen;) Sen slappas det i soffan med tv/data ett bra tag tills jag blir rastlös. Då blir det en långpromenad utmed nissan. Sen städas det, röjs undan, tvättas, stryks ja allt det som inte hinns med under veckan. Sen är det kväll igen och då är jag sugen på att träffa folk igen. Hehe då har jag fått den ensamtid jag behöver!! Brukar bli middag med nån kompis och film hemma eller på bio. Ikväll blev det snabb middag hemma och sen bio med två kompisar. The Black Swan blev det.



Jaha vad ska man säga om denna oscarsnominerade film. Tror ni att det var my cup of tea?.......då tror ni fel! Jag visste inte så mycket om denna film innan jag satte mig på biografen. Trodde den skulle handla om Natalie Portmans roll som ballettdansös där hon tror att hon är garanterad rollen som The Black Swan men som stöter på trubbel när det kommer in en ny tjej som är ute efter samma roll. Nu handlade den såklart om detta fast så sjukt mycket mer skruvat än jag någonsin kunde tro. Spoilervarning nu mina vänner....

Hon har en skruvad relation till sin galna mamma. Hallucinerar om både det ena och det andra. Tror att hon förvandlas till en svan eller är det som hon är sjuk av all press?. Misstänker att den nya tjejen är ute efter henne. Har sex med den nya tjejen, eller har hon det? Blir hon förförd av sin lärare? Är hon en oskuld?. Har hon dödat någon eller tror hon bara det....Hell no säger jag bara. Detta är so not my cup of tea och inte mina vänners heller. Satt som tre frågetecken och undrade mest vad som hände...Tycker om annorlunda och djupa filmer men detta var way to weird för mig. Betyg 3 av 10 får det nog bli för att dem dansade bra i filmen!!

Någon som sett denna "udda" film. Tyckte ni den var bra/dålig?


Kolla in trailern.


2a Chansen. Vilket fiasko...


Bild: Aftonbladet

”Värsta skandalen i festivalen på tio år”



Nu ska jag citera Marie Serneholt från årets första deltävling. "VAD HÄNDE"? Låter töntigt att använda ordet skandal med det är verkligen vad gårdagskvällen var. En stor skandal. Hur kan dem sätta upp fel nr i rutan till fel artist. Dem kunde bara lätt undvikit detta genom att inte ha dubbla artisters nummer uppe i rutan samtidigt. Något sånt här får bara inte hända och än värre HUR kan det hända i något så stort som melodifestivalen? Ok jag kan förstå att allt kan hända i direktsändning, men nu har det kommit ut uppgifter om att det redan på fredagskvällens repitioner hade sett ut såhär men att alla i svt:s produktion hade missat detta. Thomas Hall projektledare för festivalen hävdar att inget utav detta har påverkat utgången i duellerna och att allt gått rätt till trots allt. Tror fan att han och svt inte går ut med att det blivit fel och att istället för Varga i final ska det vara Love Generation som vann exempelvis. Hur ska dem göra? Dem kommer såklart låta allt vara men egentligen skulle dem köra om 2a chansen eller stoppa in alla bidragen från andra chansen till final och göra det till en bästa finalen ever för nu är det verkligen den sämsta finalen så länge jag kan minnas. Pinsamt dåligt....

Nu till själva låtarna. Sara Varga som är snygg som en docka har fått sitt genombrott och jag älskar låten men inte på bekostnad av tre snygga internationella bidrag som alla hade gått hem i europa. Jag menar Jenny Silver, Love Genration och Loreen som alla tre är några av årets BÄSTA bidrag. Hade dem tävlat i andra länder hade dem antagligen vunnit och gått till eurovision och spöat sverige sen precis som danmark gjorde förra året med den svenska låten som ratades i melodifestivalen. Nu är dem inte ens i final. Jag förstår varför Björkman har tagit in den internationella juryn i finalen och i år givet dem mer makt än någonsin. Det behövs för svenska folket har helt slutat se på melodifestivalen som något som ska mynna ut i något bra ur en internationell synvinkel. Svenska folket ser bara detta ur en nationell synvinkel och tycker att det är 6 roliga lördagskvällar i tv soffan med groggen i handen och nu röstar vi på The Playtones för att dem har en rolig låt som funkar bra på dansbanan till midsommar. Jag hoppas att svt och Björkman tar förnuftet till fånga och låter internationella juryn säga sitt redan i delfinalerna. Då kommer det inte bli som i år. 2011 års melodifestival har innehållit det bästa startfältet någonsin. Så många bra moderna låtar som fört tävlingen framåt och nu står vi där med en final som är så mossig,gammaldags och bakåtsträvande. För mig är det den sämsta finalen i Globen sen jag började kolla på hela tjottaballongen 1999 och vinner inte Danny eller Eric nästa vecka ja då har jag knappt lust att bry mig om det här längre. Något som jag aldrig trodde jag skulle säga. Vems är då felet. Inte är det Björkmans eller Svt:s. Det är svenska folket som röstar nationellt! Sen har såklart inte resten av europa någon smak när vi kommer till eurovision song contest.....eller?

Alltså Sara Varga och The Moniker till Globen. Tack alla för en ännu tråkigare final.

Vad tycker ni om gårdagens fiasko?

Ny singel från Brittan-Igen!

Ojdå, här går det undan. Var verkligen inte längesen sedan hennes senaste grymma singel Hold it Against me släpptes och redan nu bjuder hon oss på en till "Till the world ends"

Låten är i samma stuk som Hold it Against me och är nog fasiken lika bra!! Känns verkligen som att Britney är tillbaka och har lagt all skit bakom sig. Inga mer psykbryt, dåliga musikframträdanden och håret låter hon förhoppningsvis sitta kvar på huvudet. Med denna andra moderna popdisco singel verkar det som att hennes kommande album "Femme Fatale" kommer bli riktigt bra och jag gillar`t. Denna nya singel ligger visst redan på 4 plats på I-tunes. Snacka om att det går undan!

 

Hittade den på tuben med så ni kan lyssna in den. Enjoy...

 

 


2a Chansen



Idag är det alltså dags för andra chansen. Kommer bli ruskigt spännande ikväll och om jag ska vara ärlig vilket jag såklart ska vara är det bättre låtar här än i nästa veckas final. Kommer bli SJUKT spännande. Svenska folket har fan röstat galet i de flesta fall och bara röstat på själva artisterna och inte låten. Av 8 bidrag ikväll vill jag absolut ha 6 i final men det är bara 2 som går vidare till globen. Hujeda mig.....

I den första duellen hittar vi mina favoriter. Jenny Silver och Love Generation. Jag tycker absolut att det ska finnas med ett bra klassiskt schlagerbidrag i Globen varje år och det skulle fan ha varit Jenny Silver och inte gamla tråkiga Sanna och Bengtzing som redan är där. Det är så fel så man blir förbannad. Silvers är riktigt klassiskt fast så modernt och snyggt och hade lätt gått bra i eurovision med alla Abba influenser. Ni såg ju hur bra det gick för Danmarks svenska låt i esc förra året. På bekostnad av Silver vill jag att Love Generation ska vinna duellen för detta är bara så jävla tokmodernt och hade garanterat oss en topp 5 placering i eurovision.

Duell 1 vinner Love Generation

I duell två möts Loreen och Sara Varga. Sara Varga har det coolaste namnet, hon sjunger en fin svensk låt med ett budskap son går rakt in i hjärtat. Riktigt fint, men nu har hon fått sitt genombrott och det räcker så. Moving on. LOREEN med årets bästa röst, ja jag säger då det! Jag diggar detta som fan...Det kan var det coolaste bidraget ever i festivalen. Hade hon tävlat i för oss i esc hade vi fått poäng från de flesta länder och hamnat i topp. Går hon till globen kan hon bli farlig där med tanke på den internationella juryn.

Duell 2 vinner Loreen

I duell tre möts The Moniker och Linda Prichard. The Moniker tycker jag inte skulle varit här. Alltså jag tycker om det men det är inte riktigt my cup of tea så går raskt vidare till Linda Pritchard. Ohhh vad jag gillar detta. Så fläskig eurovision ballad har vi nog aldrig haft i melodifestivalen. Så jäkla snyggt scenmässigt och hon sjunger verkligen skiten ur denna låt. Jag gillar´t

Duell 3 vinner Linda Pritchard

I duell fyra möts Shirleys Angels och Pernilla Andersson. Jag tycker om Pernillas snygga p4 låt som är en underbar blilåt i winnerbäck stil. Den röda scenen är sjukt snygg men det här blir alldeles för tradigt. Det är vackert men bleknar i jämförelse med änglarnas snygga nummer. Låten är härlig och det känns rätt modernt.

Duell 4 vinner Shirleys Angels.

Alltså tror jag att Love Generation och Loreen kommer slåss om den ena biljetten till globen. Ja spelar egentligen ingen roll vem av dem som går vidare final men jag tror på Love Generation, Usch jag vill ju Loreen med.....

Sen tror jag att Linda Pritchard och Shirleys Angels kommer att slåss om den sista biljetten till globen. Vem går vinnade ur detta då? Känn som att det borde vara änglarna men jag tror ändå inte det. Nope Pritchard tar hem denna duellen.

Så med andra ord tror jag att de två sista finalbiljetterna till globen går till Love Generation och Linda Pritchard. Vad tror ni om kvällens drabbning? Vi kan ju iallafall vara säkra på att det kommer vara galet spännande ikväll. Mitt starkaste minne av en andra chans är såklart när Carola och Andreas Johnson står mot Nordman, jag är så säker på att det är avgjort och är coollugn att La Carola är säkra. Tappar verkligen hakan när Nordman går vidare.....Sen dess hatar jag honom ;) Tror fortfarande att svenska folket inte brydde sig om att rösta på Carola och Andreas eftersom att alla var så säkra på att dem skulle vinna den duellen lätt. Haha, what a geek I am...

NOSTALGI

Efter att jag och min kollega kollade på dinoryttarna, blev vi nostalgiska och började kolla runt på tuben efter sånt vi kollade på när vi var små. Det stämmer faktiskt lite det där med att det var bättre förr för jäklarns vad mycket bra tecknat det gick förr. Åh bara disneydags som kollades på 14 tums tv:n på köksön under tiden mamma och pappa lagade mat. Those were the days!!!

Här är lite av vad jag kollade på när jag var liten!!

RÄDDNINGSPATRULLEN

Hur bra var inte det här med Oscar, Chip, Pärlan, Piff och Puff!!!.

TRANSFORMERS

Det här är ju så cool! Autobots och Deceptikonerna

BUMBIBJÖRNARNA

Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna, studsar fram igenom sagorna.....

SMURFARNA

Läskiga Gargamel!! Kommer ihåg att jag alltid tyckte smurfan var riktigt snygg när jag var liten...haha!!

BAMSE

Bamse var ju för jäkla bra. Kommer så väl ihåg när hon tanten uppe på kullen stekta alla köttbullarna när hon skulle mata dinosaurien!! Haha så underbart...

BARBAPAPPA

Barbapappa ville man ju vara för då kunde man förvandla sig till vad som helst :)

LUFTENS HJÄLTAR


JOAKIM VON ANKA OCH TRE KNATTAR

Joakim von Anka var så jäkla bra!!!

TRASDOCKORNA

Lite trasiga och knasiga...
NALLE PUH

Bästa nalle puh med ior, ruh, kanin, tiger, nasse och kristoffer robin ;)

LANDET FÖR LÄNGE SEN

Min absoluta favorit!! Lillefot, kvacki,zera, petri!! Har alla filmer numera på dvd....

INTROT TILL DISNEYDAGS





Finns såklart mer. Fyfasen vad bra!! Blir så glad av det här och vad skulle man inte göra för att hoppa tillbaka i tiden och kolla på disneydags när det begav sig. Hehe, när jag tänker efter så kollade jag en del på tv redan då!!
Någon annan som kollade på någon utav dessa underbara tecknade serier eller något annat som ni kommer ihåg från er barndom? Vilka fina minnen man har.

Redan Torsdag!

Var verkligen en lång dag igår. Stressade som en tok med att skriva inlägget under innan 12-slaget igår och var klar att publicera det men så försvann helt plötsligt all text när jag klickade publicera så det blev lite försenat, men men sånt som händer!! Var massa krångel på blogg.se igår så det gick inte att uppdatera eller kommentera inlägg under dagen...

Helt galet vad veckorna går fort. Redan torsdag igen och vi är inne i mars månad. Underbart att det går framåt och nu hoppas jag att värmen kommer snart så man kan få slänga på sig lite vårkläder och vårskor. Ska bli underbart!! Idag har jag varit hos sjukgymnasten på massage igen och det behövdes. Stryker lite kläder nu innan det är dags att bege sig till jobbet igen, älskar när allt är rent o ch struket och ligger på rätt plats i min walk in!!

Måste bara nämna ett filmtips som ni absolut INTE ska se....

Nine! Jag tycker om musikalfilmer såson Moulin Rouge, Chicago, Hairspray med flera. Har länge varit sugen på att se denna musikalfilm med stora skådespelare, ja ni ser ju. Snacka om att jag blev besviken. Var ett bra tag sen jag såg en så dålig och spretig film. Vi klarade ungefär oss igenom halva filmen innan vi stängde av skiten. Dåliga musikalnummer, tråkig story och att den utspelade sig i Italien gjorde det inte bättre. Nej den får 1 av 10 och hade det inta varit för flera stora skådisar hade den fått en fet nolla!!

Någon som har sett denna kassa film som håller med eller kanske tyckte den var jättebra?

Update from WORK

Idag har det varit full fart hela dagen. Har nyss stämplat ut från jobbet och inser att jag inte hinner hem innan dagen är slut för att uppdatera bloggen. Än så länge har jag lyckats att göra det varje dag men det är inte lätt att hitta tid till allt...... Innan idag var det massa ärenden som skull fixas. Var på möte och efter det skyndade jag vidare till möte på jobbet! Sen har resten av dagen spenderats på jobbet där det var en hel del att göra som vanligt. Jag och min kollega Frida började prata om vad för något vi kollade på när vi var små och då kom gamla härliga Dino Ryttarna på tal eller Dino Riders som det visade att hon med kollade på när hon var lite. Blev att vi kollade lite på det idag.
Någon annan som kollade på detta när ni var små?

Gaga!!!

Igår var jag ledig, vilket var underbart skönt. Trots detta var jag på jobbet (som vanligt). Gick på möte och fixade med inventeringen. Ska strax knata till jobbet och fortsätta med den. Annars så gjorde jag inte så mycket igår. Röjde lite här hemma och bloggade om Oscarsgalan som ni ser under. Kollade ikapp på lite serier som jag inte har hunnit med på sista tiden. Hade 2 avsnitt av både Glee och grymma Shameless US att kolla på. 2 totalt olika serier men båda är så jävla bra. Blir glad jag bara tänker på det :)

Måste såklart lägga upp Gagas nya video till Born This Way. Ok nu är det ju Gagas video men det här är ännu mera skruvat än vad jag trodde det kunde bli, men det är ju Gaga så jag gillar´t...


RSS 2.0