BIG BROTHER FINAL

Detta skrev jag alltså den 20 februari innan Big Brother drog igång. Då blev jag lite tokig och gissade redan då på vem som skule vinna. Som ni ser längst ner gissade jag på Peter. Han står nu i final med Martin och Simon. Nu är frågan om han vinner. Tror att han har en stor chans men min favorit är Martin!!  Vem tror ni kommer vinna ikväll?

Skrivet den 20 februari:

Då var det dags för såpornas såpor att dra igång igen efter några års uppehåll! Det här är ett program som jag egentligen inte vill se på men har galet svårt att hålla mig ifrån. Ett sjukt socialt expriment är vad det är och jag kommer inte kunna låta bli att slå på tv11 ikväll kl 21.00 för att kolla in det. Brukade ni kolla på det förr på "storhetstiden" och kommer ni kolla på det igen?


Lite tråkigt är det att inte sköna Adam Alsing är programledare igen men istället får vi hans kompanjon Gry Forsell och det är inte fy skam. Här är alla årets deltagare. Ja vad ska man säga, ser ut som en spännande blandning. Saknar dock en polare på en av bilderna. Nesim vad hände? Du hade ju så platsat där inne och blivit big brother nesim med hela svenska folket!! Jaja nästa år finns det nog chans igen gubben!



Ok nu ska jag bli lite galen och redan nu tippa vem jag tror blir årets vinnare om 100 dagar enbart på bilden och vetskapen om vilken stad dem är ifrån. Jag tror att killen längst ner till höger vinner. Ser ut som en skön snubbe och är från goa Göteborg. Kom ihåg att det var här ni läste det först! Haha!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Tror som du, Peter vinner! Skön snubbe ju :D

Först ut blir Annie eller Tobbe.

2011-02-20 @ 23:22:48
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: jenny

Nu ska vi inte glömma Henke att hans snälla flickvän sökte in han för en kul grej.. haha. Vi satt och kommenterade hela programmet igår.. De behöver verkligen en kaxig utlänning med i programmet men de har de visst missat

2011-02-21 @ 20:49:39
URL: http://jenny89bengtsson.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Jag vill inte gilla det men älskar't! Det är förnedrings-TV. Kan inte annat än älska det. Måste titta. Haha.



Och ja. Min karl han får stå för de lite mer kloka orden. Kanske därför han "gästbloggar" så sällan, hjärnan skulle explodera av alla kloka tankar annars. ;)

2011-02-22 @ 20:14:17
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0